Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ObsCureMt2 [Dedyk]

AlteaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer fajny lubię hardy i na pewno wbiję

PS. Po **** spamujecie ?? Może i H@ to dziecko no ale jak wy tacy kozacy to zróbcie serwer ...

Wesołych Świąt

brak

Opublikowano

ten serwer to zostanie jeszcze dzisiaj odpalony ?

an forum serwa zobaczyłem taki temat

jak widzicie prace nad serwerem nadal trwają, i będą trwać do 1 Stycznia w tym czasie możecie pisać swoje propozycje. Swoje propozycje proszę pisać w Dziele Dyskusje poprzedzając TEMAT tekstem w klamrze według przykładu: [PROPOZYCJA]Zmiana Expa . W Środku postu piszecie co waszym zdaniem powinniśmy zmienić oraz dać sądę na z na której powinno być napisane :

Czy zgadzacie się z moim pomysłem ?

1. TAK

2. NIE

czyli off??/ będzie RESET? jeśli tak odzyskam to co kupilem

smile.gif

?

to prawdziwe info czy koleś se w c**** leci ?

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Chciałem zagrać , bo lubię grę na hard serwerach ,ale parząc na komenty graczy chociaż zazwyczaj na nie nie patrze jak i komenty szanownego HA który podobno posiada sweet 17. To nawet nie chce mi sie wchodzić na stronę główną , bo wiem że te badziewie nie postoi długo. Na mpc panie HA mógłbyś chociaż pisać w miarę po ludzku , ta strona poprawia twe błędy. A pisząc po ludzku miał byś już chociaż jakaś namiastkę sukcesu serwera...A tymczasem bywaj przyjacielu ,ale za niedługo polecisz na dno jak większość serwerów stworzonych przez takich jak Ty.

Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt.

Kucziczu.jpg
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...