Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save] MegaFarma v0.1 beta

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przedstawiam wam mojego wykonania MegaFarmę v0.1 beta.Aktualnie można na niej zbierać trzcinę cukrową ale mam zamiar wprowadzić w następnym update grzyby , kolejna wersja ukaże się może nawet dzisiaj a dalsze roślinki to będzie niespodzianka i zostaną wprowadzone w kolejnych wersjach .

A teraz kilka ss:

20111223142953.png

20111223142937.png

20111223142922.png

Changelog:

v0.1 beta - dodanie trzciny cukrowej

v0.2beta - dodanie grzybów [Długo rosną]

Download:

http://www.speedyshare.com/file/mZm7t/MegaFarma-v0.2-beta.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=dabcd7132307e5056d4954625adf9819fcc4bcf94e86c2538265c8d343ff10e0-1324717410

UWAGA!

Wszelkie bugi i błędy proszę zgłaszać w temacie lub pw + jeśli macie ciekawe projekty farm proszę o pw + macie pomysły co mogę dodać piszcie pod spodem oraz piszcie czy podoba się wam pomysł

Liczę a like it :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie skopiowałem z youtube ściągnij i zobacz moje i to z youtube całkowicie się to różni

@Edit: liczę na kolejne opinie na temat farmy

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Wpierw ściagnij potem oceniaj no żadna trzcina nie znika ;)

Edit: Została dodana nowa wersja !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...