Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wazne Wypointy

dzejson92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wpadlem na pomysl i bardzo dobry mam nadzieje i wieli nam on sie przyda zrobmy liste dobrych i dzialajacych waypointow (Tibia Auto) dla knighta takiego od 10 lvl na skillowanie i na expienie ja bd sprawdzal a na koncu wybierzemy najlepsze i zrobimy liste do sciagniec bo czesto powtarzaja sie posty ze chca na to i na tamto

waypionty najlepiej jak by polegaly na expieniu i chodzeniu do dp ktore jest najbliżej np jezeli na dwrfach to zeby szedl do kazz do dp itd, opisane na co jest postawiony waypoint

ja zaczne tu jest waypoint nie mojego autorstwa

miejsce poczatkowe dp w ab exp na 2 pierwszych kopalniach na dwarfach rotach i soliderach wraca do dp odklada loota i kase do banku (5-8k exp/h)

http://www.speedysha...epo-bankier.xml

za kazde dobry waypoint daje like i napewno nie jedna osoba zrobi tak samo jak ja

Opublikowano

Po co taki temat zakładać jak można wejść w podpięty temat ,,poszukuje waypointa do bota'' i tam można znaleźć coś dla siebie.

A ten waypoint jest mojego autorstwa.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Witam was wpadlem na pomysl i bardzo dobry mam nadzieje i wieli nam on sie przyda zrobmy liste dobrych i dzialajacych waypointow (Tibia Auto) dla knighta takiego od 10 lvl na skillowanie i na expienie ja bd sprawdzal a na koncu wybierzemy najlepsze i zrobimy liste do sciagniec bo czesto powtarzaja sie posty ze chca na to i na tamto

waypionty najlepiej jak by polegaly na expieniu i chodzeniu do dp ktore jest najbliżej np jezeli na dwrfach to zeby szedl do kazz do dp itd, opisane na co jest postawiony waypoint

ja zaczne tu jest waypoint nie mojego autorstwa

miejsce poczatkowe dp w ab exp na 2 pierwszych kopalniach na dwarfach rotach i soliderach wraca do dp odklada loota i kase do banku (5-8k exp/h)

http://www.speedysha...epo-bankier.xml

za kazde dobry waypoint daje like i napewno nie jedna osoba zrobi tak samo jak ja

Jest podpiety temat...kto bedziepotrzebowal waypointów ,wejdzie tam,napisze ,a jak ktos bedzie mial to je da.

tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...