Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIRE umiejetnosci

Aniaml

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czesc mam pewien problem a mianowicie chcialbym by mnie pokierowano w sprawie "odpowiedniego dobrania umiejetnosci". Gdzie co najlepiej zainwestowac by potem nie zalowac(tak wiem jest mozliwosc cofniecia). I jeszcze jedna wazna kwestia odnosnie profesji- sa podzielne zdania jedni mi mowia bym robil TANKA, a inni z kolei DEP'SA. Prosze o wypowiedzenie sie osob ktore graja owa profesjia

P.S mam 15lvl fire, bron hand blaster's, fly

Opublikowano

To zależy od Ciebie jaka postać chcesz stworzyć.

Opis wszystkich umiejętności znajdziesz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/481973-tutopis-wszystkich-umiejetnosci-w-grze/

Jeśli chcesz robić Tanka to będziesz się specjalizował w PvE(zabijanie potworow)

Jeśli zrobisz DPS'a będziesz się specjalizować w PvP(walka z graczami).

1294477714-U1.png

Opublikowano

tam jest tylko czesc opisanych umiejetnosci a co z bronia? lataniem? yy. Zapomnialem dodac ze gram na PvE, prosze o konkretna odpowiedz

Marceloo0 dzieki za link, juz go z rana czytałem gdzies tu na forum

Opublikowano

Najlepsza bronią będzie Hand Blaster, a co do sposobu poruszania się to latanie.

Jeśli robisz Tanka to odblokuj wszystkie Skill'e Immolation, a potem ewentualnie daj kilka punktów w Ignition.

1294477714-U1.png

Opublikowano

jak tank fire to two handed moim zdaniem najlepsze co może być nie dość że skille dobre są to jak dasz super speeda to tam jest skill tez do tego bardzo odpowiedni

Opublikowano

Najlepsza bronią będzie Hand Blaster, a co do sposobu poruszania się to latanie.

Jeśli robisz Tanka to odblokuj wszystkie Skill'e Immolation, a potem ewentualnie daj kilka punktów w Ignition.

No ok a tam mam jeszcze takie zakladki: weapont,flight i iconic power to czy w nie mam inwestowac cos?

Opublikowano

1. W zakładce weapon- dajesz punkty do drzewka broni której używasz ( aby móc robić combo).

2. W zakładce flight daj punkt w Super Sonic ( aktywujesz go num lock)

3. W iconic power jak dla mnie najbardziej interesujace są dwa ostatnie rzędy.

wgzxgl.png

Opublikowano

to nie jest sprecyzowana odpowiedz na ten temat, nie satysfakcjonuje mnie to

P.S ja pytam czy mam w nie inwestowac a nie opisywac mi ich

Opublikowano

No ok a tam mam jeszcze takie zakladki: weapont,flight i iconic power to czy w nie mam inwestowac cos?

Do zakładek flight oraz weapon dostajesz oddzielne punkty tzw. Power Points, które przeznacza się na odblokowanie skill'i.

Oddzielnie dostaniesz Skill Points, które przeznacza się na skill'e postaci.

1294477714-U1.png

Opublikowano

No rozumiem, jednak gdzie pierw je przydzielic bym byl potężniejszy i swej decyzji nie zalowal.

A wracajac do: "

Jeśli robisz Tanka to odblokuj wszystkie Skill'e Immolation, a potem ewentualnie daj kilka punktów w Ignition" to czy aby napewno WSZYSTKIE skille odblokowac w Immolation(wydaje mi sie ze nie wszystkie mi sie przydadza lecz wiekszosc a z tej wiekszosci co wybrac) prosze o wyrozumialosc co do moich wypowiedzi lecz jestem "swierzakiem" i chce zejsc ta wiedze co WY posiadacie.

Opublikowano

Po odblokowaniu Immolation dalej weź Enflame, Flashpoint, Reignition, (polecam też odblokować Stoke Flames-mi się często przydaje),

a w Ignition przydatne jest Enternal Flame, Backdraf oraz Absorb Hit.

W Iconic Power możesz dać w Powerful Resistance (daje +100 życia), Nanoweave Armor( +50 defa, +100 obrony przed graczami) oraz Intimidating Gaze(+25 dominacji)

wgzxgl.png

Opublikowano

Mi jakoś gra się dobrze każdą bronią z mocą fire, więc? Bierz broń z którą lepiej ci się gra.

Chodzi tutaj o to, żeby szybko nabijać punkty combo, bo to się przekłada na regeneracje paska Power. Tank w walce wykorzystuje głównie skill'e, więc jest mu to niezmiernie potrzebne.

1294477714-U1.png

Opublikowano

zmienilem umiejetnosci tak jak doradzil mi

nektarynka 100 razy lepiej sie gra, jestem silniejszy, radze sobie z potworami, ktore maja wiekszy lvl niz ja bez problemu, a gdy jestem z healterem to mozna mnie zdefiniowac "NIEZNIZSZCZALNY", a i nadmienie ze Marselo ma racje co do hand blasterow bo gdyby nie one to bym nie mogl combo fajna mocna dojebac. DZiEKUJE WAM JESZCZE RAZ! WESOLYCH SWIAT,SZCZESCIA,ZDROWIA,SPELNIENIA MAZEN WSZYSTKIM ZYCZE!

Opublikowano

a jeszcze jedno pytanie: dobre jest tez moim zdaniem Meteor Strike heh :D

a odnosnie pytania nie rozumiem o co chodzi w zakladce Flight, tam weapont ogarniam(wszystko tam dalem lepsze combo)

Opublikowano

Zakładka Flight oferuje Ci specjalne umiejętności, które pozwolą Ci siać zniszczenia za pomocą latania :)

Na początek proponuje Ci wykupienie umiejętności Supersonic, ten skill pozwala Ci na dużo szybsze latanie, a w tej grze czasami trzeba przebywać długie drogi ;)

Inne skill'e mogą dawać Ci rożne bonusy do postaci np. Swoop Attack zwiększa obrażenia od Twoich hit'ów o 35%.

Więcej o skill'ach latania i ich działaniu możesz poczytać tutaj.

http://dcuniverseonline.wikia.com/wiki/Flight

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...