Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Zepsute Zbroje POMOC @!

Furnievien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .Mianowicie .Mialem kiedys na swoim kompie serwer hamahi z tymi zbrojami dodanymi. Z Tych oto tutkow tylko nie pamietam co dokladnie z czego bralem. i

http://www.mpcforum.pl/topic/364011-download-11-nowych-zbroj/ oraz http://www.mpcforum....-stalki-new-v5/

Zbroje wtedy dzialaly pieknie . Zrobilem formata kompa po czym znow po jakims czasie wzialem i postawilem serwer na starym cliencie na ktorym zbrojki byly juz dodane .Lecz sie zepsuly i nie widac ich ikon jak sie je zalorzy ,lub przy niektorzych jak sie zalorzy to nie widac postaci . . Zrobilem od nowa wszytko (podmienilem pliki do clienta wgralem zapytania (W sumie to nowego clienta z tymi zbrojkami zrobilem) a zbroje jak nie dzialaja tak nie dzialaja .Moglby mi ktos je przejzec ewentualnie naprawic ,bylbym wdzieczny.

Opublikowano

Dodałeś poprawnie wpisy itp? dokładne ścieżki do xmla dodałeś? w dobre katalogi wrzuciłeś tekstury i modele? wrzuciłeś do root'a assasin_w.msm, assasin_w.msm, sura_w.msm itd.?

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Tak ale z tym trzecim to nie wiem o co chodzi bo jak robilem pierwszy raz to to tego nie robilem i bylo dobrze a teraz drugi raz zrobilem i nie dzialaja nie widac ich a przy niektorych to ci postacie psuje

Jak chcesz to mozesz mi dodac do clienta sprawne bylbym wdzieczny . Do clienta pla czystego niezpathchowanego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...