Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rammus

Zalewa4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy według was rammus nie jest za silny? Jak dla mnie to powinni go bardzo, ale to bardzo znerfic...

Idzie się na niego np melee full hp ty i on i nwm czy to jest normalne, zeby tank zadawał większy dmg... jeszcze jak ma thornmaila to już wgl ;x

Pasywka jego o kurwa -,- każdy wie... jest on w chuj za silny i mało postaci może go uwalić, o ile ktoś może.

Co o nim sądzicie? Dla was też taki OP w uj?

Opublikowano

Jak dobrze zrobisz itemy to padnie.

Szpon madreda,zaraza dobre itemki pod offtanka i ww,nasus cisna go jak chca,tak samo ad carry trzeba tylko umiec dobrze zlozyc itemki na offtankow/tankow

sstwc.jpg

Opublikowano

rammus jest latwa postacie ale nie trzeba mu nerfa. rammusem albo sie umie grac albo nie. jezeli napierdzielasz go aa to niemal pewne ze padniesz tym bardziej jak grasz postaciami ad np trynda , xin itp. zeby pasyw byl dobry trzeba miec duzo defa , a jezeli wiekszosc u wroga jest ap , to bedzie musial isc pod magic resist. wiec pasyw sie nie przyda.

Opublikowano

Nie zgodzę się. Pasyw przydaje się jak jesteś na Jungli. Ostatnio grałem złożyłem Itemki i miałem ok. 250 AD. A pod AD to tylko Frozen Maleth i Atma. Sądzę że nie powinni go znerfić, jeżeli nie ogarniasz to nic jako tank nie zrobisz. :)

Opublikowano

100 godzinny taunt denerwuje, milion armora z thornmailem też, ale nie sądzę żeby była to postać potrzebująca nerfa. Taunt nie jest obszarowy - jeśli nie dostanie się do Ad carry, to nie bardzo może coś zrobić. Dmg który robi nie jest jakiś wielki, da się przeżyć. Postać bardziej irytująca niż przegięta.

Opublikowano

jest mocny, ale nie aż tak, żeby go trzeba nerfować.

wystarczy trochę kradzieży życia i można go obalić.

ale oczywiście z papierami typu ezreal, czy master wygra.

Opublikowano

Ogólnie Rammus moim zdaniem nie jest zbyt dobrym Tankiem, a AD, sam w sobie ma rzeczywiście bardzo duże, jednak łatwo go złożyć.

Wystaczy kupywać itemki pod AD/AP i Przebicie Panc.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mówicie itemy na niego, ale są też inni gracze i postacie. Da się go zabić, takim vladem dasz radę ;)

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Rammus nie może dostać nerfa xD . Jest to najlepszy jungler-tank .

No ale skoro niby jest najlepszy no to coś jest nie tak... postacie powinny być wyrównane :P

Opublikowano

Kontra na rammusa? Weź GP, ni po tauncie, ni po Q, nie napiepszasz przecież ciągle z AA.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Niee.. to czemu np poppy kosztuje 450 a np Talon 6300 ?

Wlasnie nie wiem, poppy to taka zajebista postac, ale wiekszosc nie umie nia grac

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Hmm on nie jest wcale OP jest Tankiem i kiedy masz dobre eq tak jak mówili wyżej ,to spokojnie go dedniesz . Ja Lee sin'em sobie z nim radze (znaczy zalezy kto nim gra)

Opublikowano

Ale z was idioci! KAZDA POSTAC JEST TAK SAMO DOBRA! Tylko kazda sie inaczej gra. A i tego waszego cieniasa rammusa mozna bez problemu 1v1 rozjechac Annie albo innymi magami typu Vlad, Kata(zadaje dmg magiczne) Xerath itp.

Opublikowano

ludzie ja biore sorake , zielana idziemy solo 1 vs 1 runy pod ap i nawet nie podejdziesz nie raz tak szalałem . zielanem xina solo rozwaliłem

naprawdę jak ogarniasz to każda postać jest op w twoich rękach :D

NJxbd4x.png

Opublikowano

OP - ogarnięcie postaci

TYLE. :D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

widze ze up gra w lola 1 dzien :)

kogmaw z roczka zabiera 10% twojego hp

czyli z dmg od raczki + te 10% za strzal = 8 strzalow rammus zgon:)

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@UP

zabiera 10% maxhp jako magic dmg, który jest zmniejszany przez magic resist, którego rammus ma wiecej niż 30. Licząc okolo 70% redukcji obrażeń z włączoną kulka ochronną, musiałbyś go pobić "troszkę" dłużej.

Opublikowano

tak ? tylko tego 10% nie da sie w zaden sposob zmniejszyc moze miec full itemow pod magic resist ale tu nic nie daje...

dlatego nazywa sie kogmawa anty tankiem ;)

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...