Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrossFire Vip Hack

MPCManiaQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack nadal działa ; ) a porada dla takich nobków co piszą że nie działą !! ZAŁÓŻ 2 ACC DO TESTOWANIA ZANIM ODPALISZ SWOJE ACC !!

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak jak ściągnąłem ten pierwszy download to mi nie ładowało mapki do końca a jak ściągnąłem ten niby dobry download to menu nie mogę włączyć. Co jest ??

Opublikowano

Jak nie wklejam hacka do folderu z grą to mi się załaduje mapka ale nie pojawi się menu hacka. Jeżeli wklejam hacka do folderu z grą to uruchamia się menu hacka ale nie ładuje się mapka. Posiadam Win 7 32 Bity. Proszę o pomoc ; d !

Opublikowano

siema sciagnalem hacka z tego tematu http://www.mpcforum....k/page__st__30 i tak ten hack mi nie dziala ale ok i teraz usunalem tego hacka i sciagnalem haka z innego tematu wkleilem plik sxs.dll do folderu cf'a i wyskakuje mi taka ramka X-Trap jak wlaczam gre i tam pisze ze "some functions of the operating system has been corrupted. please, close any program which affecting game client and restart the system" a po polsku to tak "Niektóre funkcje systemu operacyjnego został uszkodzony. proszę, zamknij program, który wpływających klienta gry i ponownie uruchom system" i co zrobic zebym mogl grac z hakami a usunalem tego hacka i zrestartowalem kompa ;/ pomóż mi plz ; D 5 w profilku ; d !

Opublikowano

Ja mam windows xp 32 bit;) SP 2;D I działa tak jak powinno ... No może nie dokońca bo fast reload np i fast weapon change nie dziala;< Moge wzucić pliczek na speedyshare bądź chomikuj jak bd 20 lubie to; )>!

Opublikowano

Ja mam oto taki problem , że jak wchodzę na mapę w ok. 85% ładowania mam brak odpowiedzi.

Win7 32BIt

Pomożecie?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Siema

Robię wg instrukcji, tj ściągam, wklejam do folderu crossfire'a, odpalam jako administrator, klikam opcję ''install hack'' i wtedy otrzymuję informację, że jest gotowy do użycia, następnie odpalam crossfire'a, do połowy się ładuje i nagle otrzymuję komunikat w tle o treści :

''The instruction at 0x936c35c0 referenced memory at 0x936c35c0. The memory could not be read.

Click OK to terminate the program.''

Czy tylko ja mam ten problem? Proszę o pomoc, z góry dzięki :]

f120da14273aa7f60f96500639.png
Opublikowano

Zainstaluj wszystko z tego tematu powinno pomuc ; )

http://www.mpcforum.pl/topic/514297-tut-programy-do-poprawnego-dzialania-hackow/

P.S Tak wogóle jakie opcje działają na EU ????

Opublikowano

spokk ja odpalam niby wyskakuje to okenko ze hack sie włączył ale nie reaguje na "f12, f8, insert, end" itp. może ktoś jakąś radą może zarzucić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...