Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KBOT ile można!

damian&d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie czemu się IVAN opierdala? Już tyle dni bot nie działa. Jutro bedą prezenty a ten se nic z tego nie robi. Czekać na ivana czy kupować iBota?

Opublikowano

@Topic

KBot jest aktualizowany, trudno.

Kupcie IBota, wg. mnie nie jest zły :)

Tak tylko zobacz ile banow leci za PBDO a ile za kbota i ibota ...

Za PBDO-Bot'a dużo mniej osob dostało bana niż za KBota :)

Opublikowano

IVAN TO SPOKO KOLO TYLKO ZAMIAST NARZEKAĆ SAM SPRÓBUJ SCRACKOWAĆ IBOTA TO NIE TAKIE PROSTE SAM OSOBIŚCIE KUPYWAŁEM KUMPLOM KBOTA I ZAWSZE U IVANA ALBO DIMONDA BO TEN ANDRYXA TO GRUBAS KTÓRY SIEDZI W KLOPIE CAŁY CZAS I TYLKO JAK SKOŃCZY MU SIE SRACZKA TO ZAJRZY NA 15 S I SIE ZAWIESI GOŚĆ PRZY TYM KOMPIE I NIEWIE CO ROBIĆ WIĘC LUDZIE KUPNO KBOTA U DIMONDA I IVANA TO KWESTIA PARU GODZIN A U ANDRYXY TO KWESTIA LAT W SUMIE KUPIŁEM 12 KBOTÓW DLA SIEBIE I KUMPLI Z CZEGO 11 BEZ GG I 1 Z GG A NA IVANA NIEMA CO NARZEKAĆ PEWNIE IBOT SIE LEPIEJ ZABEZPIECZYŁ WIĘC JA MU ŻYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO I ŻEBY UDAŁO MU SIE SCRACKOWAĆ IBOTA KIEDY TRZEBA I ŻEBY OBNIŻYŁ CENE KBOTA CHYBA ŻE DA CAPTHE ZA DARMO

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Jak chcecie na swieta prezent w postaci IBota piszcie na PW ;)

Oczywiscie dosatniecie skonfigurowane WP z sposobem na free IBota :)

Opublikowano

Za kilka chwil kbot będzie działał, nowa wersja wychodzi, na forum wyczytałem, że zaraz download będzie ;-)

@edit jest już kbot, czyli prezenty będą szły jak masło

szyja!

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...