Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Najszłabszy ad carry in game

nerus20

Najsłabszy Carry in game   

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto waszym zdaniem jest najs?abszym ad carry w grze ? mozna zaznaczyc kilka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Pytanie tak jak w temacie. Czyli który z championów nie zasługuje na bycie carry ?

Wypowiadajcie się i uzasadnijcie swój wybór ;)

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

nie ma w lolu takiego czegos jak najsłabszy czy najsilniejszy wszystkie postacie są równe , ja na rankedzie solo xina zielanem rozwaliłem aż sam się zdziwiłem :D

TO TYLKO I WYŁĄCZNIE ZALEŻY OD UMIEJĘTNOŚCI GRACZA

WSZYSTKIE POSTACIE SĄ RÓWNE

TEMAT BEZ SENSU

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie głosuje, bo tak jak kolega każda postać jest równa. Taki np. Yi za 450 może rozwalić Graves za 6300.

Opublikowano

Co prawda, każdym dobrze się gra, ale każdy ma inne skile. Ashe jest świetnym carry, slow, ulti stun. A inni mają wzamian inne tego typu skile, także każdy jest dobry pod innym względem. :D

actanie.jpg

Opublikowano

Nie wiem zaraz mnie wszyscy zkrytykują wydaje mi się ze Sivir

Nie tylko tobie, również wydaje mi się, że Sivir jest najsłabszym AD Carry (nie bijcie)

Wróciłem ;]

Opublikowano

Miss Fortune - brak cc, skille które w late game prawie nie zadają dmg, brak escape mechanizmu, brak skilli zwiększających zasięg/as.

Opublikowano

Moim zdaniem NIE Sivir. Ma dobry DMG z Q. Skill jakby Banshee. Ulti,które dodaje speeda, także sojusznikom. Głosuje na Trynde. -_-

Pomocnik
Opublikowano

Każda postać jest na swój sposób "słaba". Wszystkim nie można dogodzić. Mi osobiście jako AD carry nie podoba się Ezreal, ale to tylko i wyłącznie moje odczucie.

Opublikowano

są postacie niby wszystkie równe ale jak byście chcieli za darmo jednego z tych championów to kogo byś wziął hmm ? chodzi mi o sens teoretyczny a nie praktyczny czyli kto najgorszy do ogarnięcia itp .

DAJ - TO ROZKAZ !!

Opublikowano

Gangplank, Master Yi, Tryndamere to nie ad carry.

Pieprzycie takie bzdety. Są postacie lepsze i gorsze tylko jedna gorsza w supporcie druga w ad tylko pod takim względem.

Miss Fortune bardzo dobry ad carry - miałem już penta kill na niej jako ad carry;

Twitch bardzo papierkowaty, nigdy nie brany jako ad carry;

Ezreal jest troszeczkę słaby na ad carry;

A i jeszcze jedno, Ashe to bardzo dobry ad carry z zasięgiem i slowem. Ciężko do niej dojść tylko trzeba natrafić na ogara :)!

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Up maja dopisek carry w tagach wiec to sa carry a nie to co Ty sobie uważasz ... <_<

DAJ - TO ROZKAZ !!

Opublikowano

Taa a tam co oni piszą to gówno prawda . Tak samo jest u junglerów tylko WW i pare innych champów a prawie 1/2 champów może junglować i to całkiem nieźle

Opublikowano

lol zanim napiszesz temat o ad carry dowiedz sie co to carry <.< postac carry to osoba atakujaca wroga z daleka wiec nie wiem co tu robi trynda i master yi. slabym wydaje mi sie sivir. bo bufie niby cos robi ale nie podoba mi sie ta postac. mf ma dosc slaby dmg w dodatku jej ulti ma olbrzymi cd i banalnie mozna je wylaczyc

Opublikowano

Nie tylko tobie, również wydaje mi się, że Sivir jest najsłabszym AD Carry (nie bijcie)

Podzielam opinie kolegi wyżej.

remisce.jpg

"Wolę być znienawidzona za prawdę, niż kochana za kłamstwa."

Opublikowano

lol zanim napiszesz temat o ad carry dowiedz sie co to carry <.< postac carry to osoba atakujaca wroga z daleka wiec nie wiem co tu robi trynda i master yi. slabym wydaje mi sie sivir. bo bufie niby cos robi ale nie podoba mi sie ta postac. mf ma dosc slaby dmg w dodatku jej ulti ma olbrzymi cd i banalnie mozna je wylaczyc

Takie coś się nazywa ad ranged carry skończony kretynie. -.-

Weźcie wgl. się nie udzielajcie bo jesteście tacy zajebiści , że to się w garnku nie mieści.

Jak dla mnie tłicz jest troszke useless. :|

PS. Nie ogarniam tego jak Corki może mieć tyle % :|

xxcafs.png
Opublikowano

Twitch, miss fortune jeśli chodzi o ranged.

Trynda, yi - idź takim na bota, 0 farmy. Zostaną wyruchani chyba przez każdego ranged carry z supportem. A jeśli nawet nie będą padać to będą odcięci od farmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...