Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF BC2

dolar444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem może być to głupie pytanie ale od dłuższego czasu się zastanawiam możecie mi powiedzieć co daje zalogowanie się na stronie batleffield.com ? Bo się zalogowałem jakoś przez przypadek chciał bym te konto usunąć ale nie wiem jak wy może wiecie ?

Opublikowano

To wime jak wchodzę w gre ze muszę się zalogować. czyli ta strona daje tylko i wyłącznie to co się dzieje w świecie BF ? Jeszcze jak widziałem to rzeczywiście fajnie można zmienić email i hasło na tej stronie. I jeszcze działa w Origin ? Chodzi mi tylko i wyłącznie co daje ta strona. czytałem ze jak kupie BF3 a chce kupić to będę musiał sie zarejestrować na stronie internetowej battlefield czy jeżeli mam już na tej stronie konto to nie muszę tworzyć nowego ?

Opublikowano

To wime jak wchodzę w gre ze muszę się zalogować. czyli ta strona daje tylko i wyłącznie to co się dzieje w świecie BF ? Jeszcze jak widziałem to rzeczywiście fajnie można zmienić email i hasło na tej stronie. I jeszcze działa w Origin ? Chodzi mi tylko i wyłącznie co daje ta strona. czytałem ze jak kupie BF3 a chce kupić to będę musiał sie zarejestrować na stronie internetowej battlefield czy jeżeli mam już na tej stronie konto to nie muszę tworzyć nowego ?

Jak kupisz BF3 będziesz musiał aktywować go na origin, następnie pobiera i odpalasz przez niego.

Wtedy odpali ci się przeglądarka i będziesz musiał zalogować się danymi do origina.

na stronie będziesz mógł wybrać co chcesz grać - sp/mp/coop.

Wszelakie statystyki z gry też tam znajdziesz.

w83od2.jpg

Opublikowano

Aha czyli nawet dobrze że założyłem to konto bo tak czy siak musiał bym to zrobić :) dziękuje w takim razie za odpowiedź czyli nic sie nie stało ze założyłem tam konto. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...