Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołgi Pytanie

Raku01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie dotyczące odblokowania czołgów Obecnia mam T-28 i juz niewiele brakuje do odblokowania KW, chciałem zapytać czy bez odblokawania KW i uzbieraniu juz tych 21330exp bede mogl odblokowac KW-3. Wiecie chyba oco chodzi.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie dotyczące odblokowania czołgów Obecnia mam T-28 i juz niewiele brakuje do odblokowania KW, chciałem zapytać czy bez odblokawania KW i uzbieraniu juz tych 21330exp bede mogl odblokowac KW-3. Wiecie chyba oco chodzi.

Raczej nei da rady

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeśli chodzi ci o ominięcie KW free expem, owszem można, ale nie polecam. KW to świetny money maker i jeden z lepszych moim zdaniem czołgów na tym tierze.

Opublikowano

Chodziło mi o zwykły exp. Mam jeszcze jedno pytanie to nie będę już robił nowych tematów tylko je zadam tutaj zauważyłem ze od jakiś kilku dni jeżdżąc na IV tierze ładuje mnie do takich którzy jeżdżą na VI a nawet czasami na VII i od pewnego momentu nie idzie nawet przetrwać bitwy . No bo jakie mam szanse w starciu z IS raczej zerowe. Dlaczego sie tak dzieje?

Opublikowano

Nie, zwykłym expem nie ominiesz, jedynie free expa możesz wykorzystać w dowolnym czołgu.

Polecam temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/510563-problemdobieranie-druyn/

Masz tu opisany trocheę sposób losowań+tabelę obrazującą go.

Opublikowano

Dzieje się tak bo za mało graczy gra, nie ma kogo brać z tych przedziałów co kolega wyżej podał więc bierze z przydziałów przyległych

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...