Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silk-R ibot problem

BloodIne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Robie wszystko jak w tym ich guide na stronie ibotforfun... Tyle ze mam "HS server busy or down" - loguje sie na postac, wczytuje mi ja i wtedy bot sie crashuje.

//mam tak tylko na starej postaci jak tworze nowa to jest ok ;)

EDIT @2

//

Czego dotyczy ten blad runtime 13 ???

EDIT3

//

Teraz mam DC po jakis 2minutach

Opublikowano

No nie odpalam HSa To zle ?? Bo widzisz ten 1.0 przy odpaleniu go gra mi sie nie wlancza. Nie mogl bys podac jakiejs nowszej wersji + jak zrobic zeby ja wlaczyc ?

Opublikowano

Żeby odpalić ibota na sro-r musisz najpierw przenieść media patchera do ISRO i włączyć go -> custom -> patch później odpal hsa i włącz normalnie silka(isro) przez launchera, gdy się włączy nie rób nic i włącz skrót do ibota(oczywiście zakładam, że zrobiłeś tak jak napisali na stronie ibota) i odpal sro-r przez loadera.

Spróbój tego, ja tak zrobiłem i mi działa.

Opublikowano

Hack Shield nie czyta clienta do silkroad r i się nie odpala i w tym tkwi problem jak nie rozumiecie ja mam to samo niestety ;p Jak komuś działa to napiszcie krok po kroku jak robicie z góry dzięki ;p

Mati

Opublikowano

1.Instalujesz isro i sro-r

2.wypakowujesz ibota do isro

3.wlaczasz PHMediaPatcher klikasz custon >>patch

4.odpalasz run hackshield

5. teraz odpal noralnie silka (isro) gdy silk sie odpali mozna go zminimalizowac jakims programem

6.zrob skrot ibota na pulpit najedz myszka na skrot wlacz wlasciwosci i w element docelowy dopisz LS:5 (np."C:\Silkroad - Kopia\iBot.exe" LS:5) przed LS:5 musi byc odstep bo inaczej nie zapisze sie

7.teraz odpalamy ibota i sro-r przez loadera

jak masz problem z java to prosze http://www.youtube.com/watch?v=D6LaWqZi6Fk&feature=related

Opublikowano

jak odpalam ibota przez skro to mam error : critical error main gui form

Zapewne nie wkleiłeś łatki ibota oznaczoną literką do podstawowej wersji. Masz najnowszą wersję ibota:

Download:

iBot v1.1.30

iBot v1.1.30b

źródło: http://ibotforfun.blogspot.com/

Ściągnij wersję b, bo tam nic nie trzeba wklejać do poprzedniej. Masz wszystkie pliki, które są potrzebne. Skana nie daję, bo jest to z głównej strony ibota. Pozdrawiam

Masz małą instrukcję. Nie wrzucaj ibota i edx do folderu silka!!

1)Instalujesz ISRO,SROR.

2)Patchujesz media.pk2 z folderu, gdzie zainstalowałeś ISRO.

3)Wklejasz pliki hs server z folderu ibota do folderu, gdzie zainstalowałeś ISRO.

4)Kolejny krok, to odpalenie pliku run_hackshield.bat, po czym włączasz przez launchera Silkroad.exe ISRO.-launcher (Oczywiście media.pk2 musi być spatchowane!!!)

5)Po wypakowaniu bota robisz skrót na pulpicie, następnie wchodzisz w jego właściwości. ( Skrótu )

6)W ścieżce bota dopisujesz LS:5. Przykładowa ścieżka: "C:\bot\[iBot] Public Released v1.1.28\iBot.exe" LS:5 ( u każdego może się różnić )

7)Po włączeniu się bota odpalasz przez loadera SROR, które nie ma spatchowanego media.pk2.

Opublikowano

jak odpalasz run hackshield to co w nim pisze ? bo mi sie wydaje ze cos masz z java jak nie czyta ci hs

ok sciagnalem nowa wersje ibota i faktycznie nie pokazuje czy sie polaczyl z hs czy nie ale bot normalnie smiga

Opublikowano

Witam , takie drobne pytanko , jak mam spaczowac media.pk2 ?

Z góry dzieki : )

A po cholere chcesz patchować media.pk2? Do sror nie trzeba tego robić... A jak już Ci tak zależy, to do tego służy mediapatcher zawarty w paczce z ibotem.

Rekrut
Opublikowano

w tym problem ze właśnie się nie zakładają od razu

edit. jednak działa ale trzeba jakoś pokombinować jak zrobić aby arrowy po repocie zakładał, myślę ze jak by wpierw shielda używał a później przeskakiwał na bowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...