Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]GladoR na modzie

TosFFaFke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak musisz rozpakować item_proto i item_list w locale_pl ,a ikonka w icon ;)Najlepiej rozpakuj local_pl weź Sobie to locale i item list nazwij item_glador.txt i item_glador

Wrzuć to tam gdzie masz moda masz tam folder mod wrzucasz.

uruchamiasz ConnectHelper klikasz 2x na ten server wyświetla Ci się coś takiego :

elqk.jpg

w item_proto : wpisz mod_item_glador

w item_list : wpisz mod_item_glador.txt

A icon z clienta podmień w pack w cliencie z Modem

Opublikowano

Kurdę, za bardzo tego nie umiem robić, nie macie może tego clienta u siebie na kompie? Jak nie, to mogę wrzucić ten lolace_pl.

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/file/uSZQ5/item-glador.rar

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b7b8ff1de3bd3d385ca45c99b32c963f566e41ede13d0e51047a883c37ff3692-1324648124

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Wrzuciłem to do katalogu mod, w ConnectHelperze ustawiłem te item_glador i item_glador.txt,ale dalej nie widać.

Moda mam zainstalowanego na kliencie GladoRa, może to dlatego?

Opublikowano

A nie muszę przypadkiem plików jakiś z clienta przenosić?

Icon już przeniosłem, dalej nie działa.

Opublikowano

Musisz te pliki co ci dałem wrzucić do folderu mod, który masz w folderze gdzie zainstalowałeś moda, potem wpisujesz w connect helper nazwę, odpalasz przez connect helper i hula aż miło. Jak by wyskoczyło ' nie wykryto włączonego metina ' to musisz jesio raz odpalić.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

No tak, ale to nic nie daje :(

Jest tak samo jak było z tymi workami i nowymi itemami na modzie, czyli ich nie widać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...