Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ticket.

Arcz3i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie dawno pytałem co mam zrobić gdy nie potrafię się zalogować na GamersFirst z powodu braku dawnego e-maila.

Wysłałem na [email protected] maila właśnie o moim problemie ?

Czy może tak być ? Niby odpowiedź ma dojść do 24h, ale jakoś czekam i nic. -,O

Podobno na stronie GamersFirst gdzieś się coś pisze ? Tylko nie wiem gdzie i prosiłbym o link.

Nie znalazłem wcześniej tematu o tym.. Więc nowy utworzyłem.

TAM GDZIE PISZĘ RESET HELP TO MAM WSZYSTKO WYPISANE PRAWIDŁOWO.

arcz3ii.jpg

Pozdrowienia na użytkowników GamersFirst. ;)

Arcz3i.png

glsigp.gif

Opublikowano

[email protected]

Wyślij to na ich e-mail . Ticketa normalnie nie wyślesz bo w tedy musisz się zalogować ale na szczęście umieścili e-mail do siebie

IMPORTANT!

If you no longer have access to the original email address you used to create your GamersFirst account, you can send an email from your NEW email address to [email protected] with the subject line: "NO ACCESS", and include the following information: Account Name, Original Email, Date of Birth, Secret Question and Answer, phone number, and any payment history (if applicable), and someone from our support team will help you reclaim your account.

Note: ALL NORMAL support requests (such as game specific help, or payment help) has to be processed via the web based support portal, and not through [email protected], since this email is only provided as a courtesy to help you regain access to an old account.

notoacta250.png

Opublikowano

@up

Napisałem powyżej, że e-maila już do nich wysłałem.

Czekam ponad 24h i jakoś nie dostałem odpowiedzi. :/

Arcz3i.png

glsigp.gif

Opublikowano

1. Wysłałeś ticketa czy maila?? Jeśli to drugie, to wyślij ticketa (by go wysłać musisz założyć nowe konto)

2. Na odpowiedź nieraz trzeba czekać z 3 dni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...