Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad-R

pablitto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źle!! Patchujesz media.pk2 z wersji ISRO. Hs server działa na wersji ISRO.

Krótki poradnik:

1)Instalujesz ISRO,SROR.

2)Patchujesz media.pk2 z folderu, gdzie zainstalowałeś ISRO.

3)Wklejasz pliki hs server z folderu ibota do folderu, gdzie zainstalowałeś ISRO.

4)Kolejny krok, to odpalenie pliku run_hackshield.bat, po czym włączasz przez launchera Silkroad.exe ISRO.-launcher (Oczywiście media.pk2 musi być spatchowane!!!)

5)Po wypakowaniu bota robisz skrót na pulpicie, następnie wchodzisz w jego właściwości. ( Skrótu )

6)W ścieżce bota dopisujesz LS:5. Przykładowa ścieżka: "C:\bot\[iBot] Public Released v1.1.28\iBot.exe" LS:5 ( u każdego może się różnić )

7)Po włączeniu się bota odpalasz przez loadera SROR, które nie ma spatchowanego media.pk2.

To koniec, Pozdrawiam

PS: Przepraszam, że nie jest zbyt przejrzysty, ale nie miałem czasu i się śpieszę. Taka mała ciekawostka, wydaje mi się, że jak już się zalogujecie na silka, to możecie wyłączyć hs server. Wczoraj mi tak chwilę pochodził bez DC, choć mogę się mylić. Jeśli będę miał więcej czasu, to mogę zrobić pełny tutorial.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...