Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wr po rundzie ;(

jerzol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu mam tak że po skaczeniu np.7 rund i kiedy ma mnie przenieść do poczekalni to pokazuje czarny ekran i mogę czekać nawet 20 minut i nic się nie zmienia można coś z tym zrobić?

0lamen.png
Opublikowano

Od jak dawna wam sie to dzieje?

Nie uzywaliscie modów albo programow typu GameBooster??

jezeli tak to check files a jak nie pomoze to reinstal wr.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nieraz tak się dzieje przez hacki. Mieliście je włączone?? Spróbujcie przy wyłączonych wszystkich zbędnych programach, typu hamachi, ScreenShooter. Jeśli nie pomoże to zróbcie ,,Check Files".

@Up: Jeśli nie zadziała ,,Check Files" to reinstall też nic tu nie da. GameBooster nieraz gryzie się z War Rock'iem, więc zobacz czy działa jak go wyłączysz.

Opublikowano

Od pewnego czasu po wgraniu nowego update'a przez gamefirst są takie lagi, gdy serwer jest przeciążony. Jak zauważyliście gdy po rundzie nie można wyjść do lobby (po jakimś czasie ludzie wychodzą na inne serwery aby odciążyć serwer ) też mam takie lagi wystarczy poczekać.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

@Up: Ja tam wczoraj w WR grałem z 3h i nic takiego nie zauważyłem. Może to wina zaśmieconego kompa lub słabego internetu..

Opublikowano

U większości graczy się tak dzieje od kilku dni, no ale u ciebie może poprostu nie ;)

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Mnie się wydaje, że to wina kompa (karta graficzna nie nadąża) albo wina internetu. No chyba, że jakiegoś syfa masz (wirusy itp.)

Opublikowano

Nie wiem zrobiłem reinstala i check files i nic dalej to samo ale spróbuje jeszcze bez hacków może to przez nie.

Dobra wyjaśniło się dzięki wszystkim za pomoc. To była wina hack'a jak włączyłem WR bez nigo to wszystko śmiga spokojnie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...