Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lagi co trzeci mecz?

ziomekwolwo1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam taki problem, tak więc co trzy mecze na mp mam lagi, takie że nie da się grać. Muszę resetować grę, i na 2 mecze spokój z lagami. Trzeci mecz lagi, ale gdy gram na serwerze prywatnym to pierwszy mecz gram normalnie a w drugim mam takie lagi ze grac sie nie da. Też muszę resetować.

Poradźcie coś.

Opublikowano

Jak zauważono na innym forum gry CoD te lagi po których trzeba resetować grę pojawiają się w momencie kiedy opuszczasz lobby w którym byłeś hostem, lub nagle iwnet postanowi przekazać hostowanie komu innemu. Krótko mówiąc pojawiają się wtedy kiedy przestajesz być hostem. Póki co jedyne rozwiązanie na aktualną chwilę obecną to zamknięcie sobie NAT-u poprzez dodanie reguł do FW lub routera, wtedy nie będziesz mógł hostować.

Opublikowano
zamknięcie sobie NAT-u poprzez dodanie reguł do FW lub routera, wtedy nie będziesz mógł hostować.

Ktoś wyżej Ci powiedział jak zamknąć nat..

xxxxxxx

Opublikowano

po prostu co 3 mecz trafiasz na ch*jowego hosta :D a jezeli prywatny / dedykowany serwer to trafiasz na ch*jowy silnik serwera

Bullshit, zanim głupotę napiszesz to się zastanów. Jakby trafiał na ciulowych hostów to niepotrzebny byłby restart gry, wystarczyłaby zmiana lobby.

A jak zamknąć NAT

No ja Ci już nie będę pisał jak się obsługuje Firewalla tudzież router.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...