Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Eminem

Brunatny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda nerwów. ;]

Ależ ja się nie denerwuję.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jest w tym dobry, ale wolę Kulę.

HAAHHHHHAHAHA, DOBRE, HAHAAHHAAHHHAHHA

not

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Beka jest też z ' wielkich słuchaczy amerykańskiego rapu '

Idzie sobie debil ulicą z jakimś amerykańskim gównem. Pytam się go o czym to jest, a on mi na to: "Każdy się tym jara"

Moda internetowa ;<

Nie słucha się muzyki (w tym przypadku rapu) bez jej zrozumienia.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Wkurwiają mnie takie dzieci jak ty, które myślą że wiedzą co to życie i że niby przesłanie tego rapu płynie do nich.

Co ty w ogóle możesz o tym wiedzieć ?

Jednak coś mogę.

Jeżeli wiek świadczy o tym ,że rozumiesz coś czy nie to kończe z tobą dyskusje

Wolę stare kawałki.

Wiecie kto może nic nie rozumie?

http://www.youtube.com/watch?v=ePLq4bMLGIw&feature=fvwrel

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Opublikowano

2pac to król rapu, jak eminem rapuje to 2pac się w grobie przewraca.

nie no eminem nie jest najgorszy lecz nie przepadam za nim , wolę polski rap, hip-hop

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Mockingbird,

Lose Yourself,

Beautiful,

Till I Collapse,

When I am gone - moje ulubione tytuły.

Bardzo lubię eminema, ponieważ on tego dla kasy nie robi, tylko dla siebie. Kasa sama mu wpada na konto za występy.

Nienawidze polskiego "pseudo-rapu". Peja podobno reprezentuje biede, a ma wyjebiste porsche. Ciekawe nie

:)

Polaczki: Chcecie prawdziwego rapu? Posłuchajcie sobie 2Paca.

Opublikowano

Nawet spoko, lecz jego nowe kawałki są w uj gówniane. Ogółem lubię tylko kilka jego utworów.

Podobno też, że tak powiem "dissował" Polskę, mówiąc, że jesteśmy zgrają żydów.

Plotka jest też taka, że wytatułował sobie na środkowym palcu napis: "Poland", i gdy w jednym VideoClipie miał pomachać dwoma rękami, pomachał tylko jedną by nie pokazać owego napisu.

Ale to tylko plotki.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Proszę EMIMEM prawdziwa HISTORIA....Parę lat temu w Polsce grupa homoseksualnych mężczyzn, zdenerwowana na Eminema za jego wulgarne teksty w piosenkach skierowane w stronę osób homoseksualnych, wymyśliła plotkę, że Marshall Mathers nie będzie rymował dla Polaków i Żydów, oraz, że spalił Polską flagę na jednym ze swoich koncertów. Informacje te szybko zostały wyśmianie i zdementowane przez samego rapera.eminem kilka lat temu podczas wywiadu powiedział ''i hate polished jews ' co tłumacząc oznacza '' nienawidze KARIEROWICZÓW'' grupa niedouczonych polaków, zle zrozumiała znaczenie tego idiomu tłumacząc to na własny sposób oraz rozpowszechniając plotke na temat nienawiści eminema do polaków powstały przeróżne wersje włączając w to historie o paleniu naszej flagi Proszę EMIMEM prawdziwa HISTORIA....

Opublikowano

Ja pierdole on nie śpiewa dla kasy

on śpiewa o swoim życiu co przeżył

jeżeli kurwa nie rozumiecie to nie pisać postów idioci

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Eminem był moim ulubionym raperem... dopóki, dopóty nie usłyszałem jego kawałku z Rihanną i nie wydał płyty - Recover.

Tym się zhańbił i to dowiodło, że robi dla kasy.

Opublikowano

Ty wiesz w ogóle co to komercja? idź sobie lepiej posłuchaj Disco Polo to są pewnie twoje klimaty, a może twoim kochanym arperem jest Tedziunio,?Eminem nie jest raperem? Dojebałeś tym textem ze mi się śmiać chce na maxa, stwórz jakąś piosenkę jak on pogadamy, póki co nei śmiej się z niego że on niby nei jest raperem i zamkinj pysk bo śmiać to się chce ale z Ciebie.

Eminem, 50cent itd. ich już nie ma i wiem co to komercja. Co do Tedego kilka razy przesłuchałem bezeli, nie uważam go za boga. Jest mnóstwo innych lepszych raperów w naszym kraju np. Dobrze zgrany duet Shelki i Słonia, CHADA i Pih - O nas dla was, dużo by wymieniac... A jak chcę sięgnąć do klasyki to w głośniki wpierdalam Ice Cube'a lub 2paca, no więc wypierdalaj bo chuja wiesz i w dupie byles.

Eminem kto to wgl kurwa jest

tak idź słuchaj Omena czy Kuli i pisz jacy oni są świetni...

Twoich mentorow omijam

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...