Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Source Code] Do Cheat'ów D3D

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXX

//Usunięte na prośbę autora tematu. || hackerX

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@epean z tego co mi wiadomo to tamten temat jest już zamknięty i po prostu sobie jest, ale nic się w nim nie dzieje, a ja bym chciał zrobić taki temat jak niegdyś miał CODER_BEST. A poza tym w tamtym jest pełno błędów. Wystarczy spojrzeć na GM warning, ale to tylko ziarnko piasku. A po trzecie tu jest o wiele więcej source i są czytelnie ładnie uporządkowane, później będę jeszcze pracował nad kolorystyką, bo trochę to szare, ale to tylko szczegół, a ważne są source.

Opublikowano

Wszystko zerżnięte z innego forum, tylko kolejność pozmieniana!

Użytkownik nie zrobił tego sam na 1000%!!

Proszę o usunięcie!

@Down Dokładnie, jeszcze sobie przypisuje czyjąś pracę.!! W dalszym ciągu proszę moda o usunięcie tych source!

sygnabu.png

Visca el Barça!

35260.gif

29279.gif

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Wszystko zerżnięte z innego forum, tylko kolejność pozmieniana!

Użytkownik nie zrobił tego sam na 1000%!!

Proszę o usunięcie!

Też to widziałem.

Opublikowano

To podajcie link, bo ja to sam zbierałem po internecie i z tego co sam miałem i jeżeli chodzi wam o zarżnięcie to zobaczcie ten temat, bo identycznych widziałem już kilka:

http://www.mpcforum.pl/topic/486118-source-code-do-cheatow-d3d/

Ja wszystko sam robiłem wczoraj 2 h z wyjątkiem nie których source których szukałem na internecie.

I pokażcie mi gdzie tak są takie opcje jak np. texturelles, solid, ghost i phantom. Nad tymi opcjami, żeby je znaleźć chyba najwięcej siedziałem, a nie były wszystkie razem. Podobnie z chamsem, tego którego tutaj dałem jest mój i go używam w moim cheat'cie. I np. ColorBright wszędzie widzę identyczny długi source code ja tu dałem własnej roboty source code o wiele krótszy i łatwiejszy do ogarnięcia. Podałem tylko przykłady i to tylko z opcji D3D DIP, a jest jeszcze kilka spoilerów. Ale najpierw pokażcie skąd czyli z jednego źródła to niby ściągnąłem.

@edit w tym temacie są idętyczne source do colorbright i kilku innych rzeczy, lae to tylko dlatego, że ja je podałem. Niżej jest mój post jak nie wierzycie.

@down po pierwsze po co mam kłamać, jako dowód zobacz na moje cheaty i, że większość opcji które tu dodałem są w moich cheat'ach.

I weź podaj może link, a tylko posty wbijasz.

@edit2 Wiem wystarczy wysłać na PW no nie i najlepiej wyślij mi i jeszce jakiemuś moderatorowi WarRock'a.

Opublikowano

To podajcie link, bo ja to sam zbierałem po internecie i z tego co sam miałem i jeżeli chodzi wam o zarżnięcie to zobaczcie ten temat, bo identycznych widziałem już kilka:

Ja wszystko sam robiłem wczoraj 2 h z wyjątkiem nie których source których szukałem na internecie.

Dobrze wiesz że sam nie robiłeś i Ty o tym wiesz, skąd skopiowałeś na chama!!!!

Proszę o usunięcie i warna dla nooba, jeszcze bezczelnie kłamie!!

@UP Jak bys znał Regulamin to byś wiedział że nie można podawać linków z innych for... -.- -.- -.- -.- -.-

Modowi już wysłałem, spokojna twoja głowa,!

sygnabu.png

Visca el Barça!

35260.gif

29279.gif

Opublikowano

Kod na : Break Limit i AllServer nie mów że ty znalazłeś albo napisałeś bo ja je wrzucałem :]

http://www.mpcforum.pl/topic/298401-source-code-do-cheatow-d3d/page__st__180

http://www.mpcforum.pl/topic/485265-sourcebreak-limit-addys/

Freeze Zombie też wrzuciłem tylko że no menu a CODER_BEAST przerobił na menu . Na Green Ping też już kiedyś wrzucałem na forum , Kod na Chamsa jeden z najpopularniejszych na lepszych forach zagranicznych co chwile daje ktoś te kody z Phantomami , Chamsami i tak dalej ... powiem tyle NIE MA SENSU ZAKŁADAĆ 3 Takiego tematu i wrzucać te same source tym bardziej że nic tutaj nie jest chyba twojego bo wszystkie te kody bez problemu na innym forum znajde z palcem w d***ie tak jak CODER_BEAST napisał kiedyś

Jak nikomu nie potrzebne no to odpinamy i close.........

Ciekawe kto założy taki temat teraz........... Adrenalina mówił że taki temat jest nikomu nie potrzebny i nikt się niczego z niego nie nauczy....

Cały czas zakładacie te cholerne tematy z Source po co ?! 2 tematy niżej

Jak jeszcze znajdę coś czego będę mógł się doczepić to napewno tutaj napisze ... yhhh i jak by nie Muter, KotekPL , AdrenalinaPL , hackerX , CODER_BEAST to by nikt dalej nie wiedział jak się hacki d3d robi i był by spokój z tymi tematami

Zbieram +

Opublikowano

Chłopaki spokojnie. Ja nadal czekam na linka jakiegoś forum z którego jest to skopiowane... Proszę mi wysłać ten link na PW. Bo tak to nie mam dowodów na takie coś jak C&P ze strony usera 1234567654321

Pozdrawiam hackerX

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Dobra ludzie wazne ze jest i jest fajnie zrobione :D

a teraz cos oddemnie :

CrossHair (pod baze NoMenu oczywiscie do bazy D3D tez go mozna dodac...) :)

int Crosshair = 1;
if (Crosshair)
{
int x = ( GetSystemMetrics( 0 ) / 2);
int y = ( GetSystemMetrics( 1 ) / 2);
D3DRECT rec = { x - 10, y, x + 10, y + 1};
D3DRECT rec2 = { x, y - 10, x + 1, y + 10};
pDevice->Clear(1, &rec, D3DCLEAR_TARGET, D3DCOLOR_ARGB(255,0,255,0), 0, 0); //Green
pDevice->Clear(1, &rec2, D3DCLEAR_TARGET, D3DCOLOR_ARGB(255,0,255,0), 0, 0); //Green
}

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

@B4rt4z to taki kod już jest. Tylko, że tu dodałem więcej kolorów, a więc nie dodam, żeby się nie powtarzało, a poza tym tu dodajemy source code do D3D, ale ode mnie masz zasłużone LIKE IT, że cokolwiek dodałeś.

@edit sorry tak teraz na niego popatrzyłem i to jest też do D3D.

Opublikowano

Ja nie wiem jaki c3p zamknął ten temat:

Ja ten temat sam robiłem, a że ty jesteś niezorientowany, że działałem na innym forum to siedź cicho... Cała praca jest moje i nie zwalaj swojej winy z C&P na mnie!

Welcome back

Opublikowano

Nic nie pisałem, że robiłeś C&P napisałem tylko, że większość tematów z Source Code wygląda niemal identycznie jak twój i nic więcej. Ale proszę też mnie nie oskarżać o C&P, bo siedziałem do pierwszej w nocy i przez dobre 2 godz. szukałem i składałem do kupy te source code.

Opublikowano

Ostatnio jakiś Spam bot ostro spamował w WR i jakoś pokusiłem się o wejście... i i w dziale WR bo tam akurat taki jest jest spis source code i co ciekawe jest też taki sam użytkownik jak i tutaj czyli

1234567654321

On tylko kolejność po zamieniał ale wszystko miał na gotowca i tyle :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...