Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam zawodowego gracza ;p

kichell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby w którą będę mógł grać w różne gry np. Left 4 Dead 2, Minecraft, Rappelz, Magicka itp.

Mam naprawdę dużo gier, zawsze można znaleźć jakieś MMORPG w które będziemy grać.

Chcę znaleźć osobę, która nie będzie wyła do mikrofonu jak dzika i będzie miała dobry komputer. Taki żeby poszły

wszystkie gry na full detalach (ja taki posiadam i nie lubię ludzi którzy mają jakieś gówno z 2gb ramu).

Teraz wymagania:

- 14lat+ (mam 15)

- Mikrofon bez szumów, dobry (posiadam taki)

- Dobry komputer, jak wspomniałem wyżej (przynajmniej 4gb ramu i 1gb karta graficzna, procek dobry)

- Dużo wolnego czasu (potrafię cały dzień grać, w różne gry a czasami w jedną)

- Który czasami może pójść na wagary, żeby pograć.

Tyle ode mnie czekam na zgłoszenia (nie chce jakiś zjebów, którzy ciągle wyzywają. Gra z kulturą)

Pisać na skype: thekichell

Cya

Opublikowano

A po co ci ktoś kto ma dobry komputer i pogra na full detalach ?Może ktoś woli na niskich? Gówno 2 GB? na 2GB gram w skyrima na ultra, myślę że nie znajdziesz sobie kolegów nawet na forum.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

"nie lubię ludzi którzy mają jakieś gówno z 2gb ramu)." zabiles mnie tym

" Który czasami może pójść na wagary, żeby pograć." a tym jeszcze pociales na kawalki

Opublikowano

"jak wspomniałem wyżej (przynajmniej 4gb ramu i 1gb karta graficzna, procek dobry)" - Po co taka karta ludzi moze niestac albo nie potrzebuja dobrych PC a i tak moga gracv w te gry co ty a pozatym to oni graja a nie ty.

"Dużo wolnego czasu (potrafię cały dzień grać, w różne gry a czasami w jedną)" - Widac ze NoLifer jestes

"Który czasami może pójść na wagary, żeby pograć." - A to potwierdza ze jestes NoLifer

Poszukaj jakiegos hobby ale nie pc ani nie xbox cyz ps zbieraj znaczki to taki przykladzik odejdz od kompa poszukaj kumpli w real zyciu a nie ciagle na pc, ja tez lubie pograc ale bez przesady czlowieku ogarnij sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...