Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CRASH MINECRAFT

czarnasm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. od razu mowie ze mam slaby sprzet tzn:

procek 1.7GHz

ram 1Gb

karta grafiki 128mb

chodzi o to ze jak wlaczam minecraft to robi sie czarny ekran i minecraft sie wylacza. do tego powstaje pliczek na pulpicie o taki: http://www.megaupload.com/?d=NXQR43XV

jak ktos pomoze to bede wdzieczny :)

od razu mowie ze juz jave nowa wersje z 5 razy pobieralem a minecrafta nie mam orginalnego. problem w tym ze jeszcze ostatnio mi dzialal ale potem widac cos sie stalo i mi juz nie dziala :( dzieje sie tak na kazdej wersji!!

Opublikowano

HMm z tego co widze to twój komp nie zbyt dobry kup karte grafiki i będzie git a co do problemu to ściągnij jeszcze raz najnowsza jave z strony producenta , potem ściągnij sobie program Game Booster <otwórz przez niego minecrafta , czyli wrzuć Minecraft.exe do Game Boxa lub poprostu daj przyspiesz komputer > , wyłącz GG,Skajpaja itp . Jak jeszcze nie działa zainstaluj inna instalke minecrafta polecam MinecraftSP <linku nie dam bo zakaz piractwa> Coś z java masz ... i ZAINSTALUJ NAJNOWSZE STERY DO KARTY GRAFICZNEJ

@Edit

Jeszcze go aktualizuj

Opublikowano

wszystko juz zrobilem tak jak mowisz. gamebooster juz mam, jave wczoraj jeszcze pobieralem, stery sa tez nowe, a co do tej slabej karty grafiki to chcialem zaznaczyc ze minecraft mi chodzil z 60FPS jak sciagnalem optifina

Opublikowano

UWAGA!!

rozwiazalem problem. trzeba bylo tylko ustawic karte grafiki na wydajnosc a nie na jakosc i juz smiga :)

prosze zostawic ten temat na wypadek gdyby ktos mial podobny problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...