Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft

Potępiony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mianowicie podczas wchodzenia do wody na serwerach multi pojawia mi sie brazowy ekran (okolo 5sec) potem czarny (5sec) i minecraft sie wylacza. Tak samo jest gdy wejde na jakas postac ,potworka zwierzaka i jeszcze tak samo z siebie. Pomozecie ? ;p Kiedys tak nie robilo.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Że co ;oo, Nie mam pojęcia... ale jeżeli kombinowałeś coś w plikach, jakieś mody czy cuś, to poprostu spróbuj update zrobić.

Opublikowano

Jak Pan wyżej napisał. Zrób Force Update. Jeśli to nie zadziała, usuń folder minecrafta. To jedyne rozwiązanie. Lepiej nie grzebać w minecraft.jar.

Opublikowano

Robiłem to wszystko. Przed formatem mialem tak samo, cos zrobilem naprawilem ale niestety trza bylo sformatowac i lipa. robilem to samo co wtedy ale nie dziala ;/ i podajcie mi najlepsza wersje javy do minecrafta ;p

Opublikowano

Gralem na innym przez 10 min i nic sie nie dzialo na industrial (on ma mody) gram z 5 min lub wejde do wody to to samo sie dzieje co opisalem wczesniej; / bardzo zalezy mi na grze na tym serwie ;p

Opublikowano

Możliwe, że winą jest twój komputer, który nie uciąga tych modów, które tam są.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...