Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO lepsze tibia czy minecraft

xpprzemek1

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

To która z tych gier się komuś bardziej podoba jest kwestią gustu.

Osobiście polecam Ci Minecraft, choćby z powodu dużych możliwości kreowania "własnego świata".

1294477714-U1.png

Opublikowano

obie gry są jakieś oczojebne i mają taką zwaloną grafike że mozna przed monitorem dostać padaki po 5 minutach patrzenia się na to.

Uwierz mi, minecraft z lepszą grafiką nie miałby już tego " czegoś " ;]. Minecraft przejechał po facebook'u, tu mu się należą gratulacje;d

Opublikowano

MineCraft chociaż jakaś fabuła :)

Od kiedy Minecraft ma fabułę? Czegoś nowego się dowiedziałem.. A mógłbyś nam przedstawić jaką ma fabułę?

A co do wyboru gry do zdecyduj:

Jeżeli lubisz budować/przekształcać własny świat to wybierz Minecrafta.

Jeżeli lubisz walczyć z potworami i graczami/wykonywać questy oraz zdobywać różnorakie przedmioty to wybierz Tibię.

Wielu ludzi neguję Tibię bo widziało parę filmików na YouTubie.. Ja osobiście w Tibię grałem 2 lata i złego słowa o niej powiedzieć nie mogę, no może oprócz masy dzieciarni na niektórych serwerach ale wystarczy ich ignorować i jest git. Nawet grając w Tibię bardziej nauczysz się języka angielskiego niż grając w Minecrafta ponieważ w Tibii jest o wiele więcej przeróżnych słówek oraz rozmów z npc, ja osobiście sporo nowych słów w języku angielskim nauczyłem się przez grę w Tibię.

Wybierz rozsądnie, pozdrawiam.

beztytuuznsq.png
Opublikowano

Co lepsze? - Minecraft.!

Dlaczego?

Minecraft nie jest schematyczny. Robisz to na co masz ochotę.!

Masz również możliwość gry single - odpoczywasz od ludzi (heheh :P).

Tibia się nudzi... 2D jest już przeżarte, przetrawione i z nudów za przeproszeniem wysrane.

Minecraft mimo iż nie ma grafiki typu GTA IV to jest to gra o wielkiej grywalności i przede wszystkim jest w 3D.

Polecam pooglądać kilka gameplay-ów i samemu ocenićco lepsze

:)

Opublikowano

Ja polecam Minecraft chociasz ze to piksele ale i tak lepsze od Tibi.Minecraft to gra z 2011r.

A co do tematu spam sie robi i tyle

Użytkownik od 18 gru 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...