Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybsze Kształcenie...

b4rt4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Robię ten temat ponieważ podejrzewam, że nie wszyscy wiedzą jak zrobić żeby się szybciej kształcić.

1. Wystarczy że wypijesz 11 piw czyli będziesz miał 3.85% promila.

2. Wiem że to działa, ale nie jestem pewien czy na wszystko, wiem ze na poziom edukacji, kontakty towarzyskie, kieszonkowiec i koncentracja. z resztą nie jestem pewien, ponieważ nie sprawdziłem.

Jeżeli ktoś sprawdzi proszę o odpowiedź :D

Życzę miłej gry. Pozdr xD

Opublikowano
Ja pierdziele synek idz do mamy i sie zapytaj czy jak ma banie to lepiej chodzi do łba kazdy to wie z własnego dos. na pewno kazdy wiec temat nie potrzeby.

omg, niektórzy niedoświadczeni nie wiedzą o tym dlatego pisze a ty zaraz piszesz jakies gowna, duzo wiary wbija na to forum do hackow. akurat patrzy o menelgame. wchodzi na moj post i dowiaduje sie czegos o czym nie wiedzial

Opublikowano
wez nie sciemniaj. jak jest 3,6 promila to juz za duzo chyba

3.85 mozna jeszcze miec, a co dalej to niewiem. ale oplaca sie wypic

Opublikowano
czyli co wypić do 3,85 zeby sie na zolto zrobilo?

tak upij sie na żółto ale to przed tym jak zaczniesz sie kształcić i czas na kształcenie zmieni się na mniejszy.

Opublikowano

@4 UP max to 3,99 a jak będziesz miał więcej czyl;i 4.00 to płukanie żołądka ja jestem ubezpieczony i mam na free

a co do kształcenia to jak wypjiesz to szybcjei sie kształcisz

1365881062-U68160.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mi działa !!!

Lecz jest jeden problem. Mojego kumpla tak zablokowali, bo wlasnie on też byl na tym temacie.

Ale ja mam fuxa i jeszcze gram WIELKIE THX ! ! ! ! ! !

1365954711-U52460.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie najlepiej to mieć koncentracje na maxa to jest najprawdopodobniejszy sposób na szybsze kształcenie....

A tak najlepiej poprostu sie kształcić i puszki zbierać z Botem który jest podany na Forum ...

Pozdro B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...