Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

zarziii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! A wiec jak w temacie mam dylemat nad wyborem broni, mam braz premke na 8 dni i 87k dinarow do wydania kupilem juz sobie m14 i amm boxy, mam k1 na 30 dni m4a1 na 30 dni, wszystkie PX na exp i zastanawiam sie nad kupnem broni. Co byscie mi poradzili?? Ja zastanawiam sie nad Famasem a MP7? co powinienem wziasc z tego? a moze cos innego?? z gory thx, dla kazdego co pomoze dam 5 :)

@edit Czy jezeli kupie Gold premke na 3 lub 10 dni to dostane 5 slot na 30 dni?? i ile dostane dinarow?

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Wolisz grać medykiem - weź MP7

Wolisz grać assaultem - weź famasa

Proste.

Było już multum takich pytań, a odpowiedzi były jasne.

Nie sugeruj się zdaniem innych, bo jeden może grać lepiej famasem, drugi zaś lepiej gra Mp7.

Opublikowano

ja mam taki problem ze jeszcze nie gralem zadna dobra bronia... moja kariera skonczyla sie na p90 i niewiem co mam dalej wzaisc a lubie grac assultemi medyczka, lubie bronie co sa b. cellne i duzo ammo maja, co bys mi poradzil?? tak zastanawiam sie nad MP7 Czy wdg Cb jest ono dobre?

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Post spam... A takiej pomocy to ja dziekuje... Mogles sie nie wypowiadac

Opublikowano

ja miałem k1 ,change sloth (6) ,Medicbox,Flash ,M14 ,Amoo box ,mp7a1 , Psg ,był owned

Opublikowano

napisales ze kupiles juz m14 ammo wiec nie powinienes zastanawiac sie nad wyborem broni wybierz mp7 przyda sie dio engniera

famas w tym przypadku bedzie zbedny

aha i jak kupjesz jakiegos golda to 5 slot masz na czas jego trwania np gold na 3 dni = 5 slot na 3 dni i tak dalej

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

wszystko zależy czym lubisz grac !

famas jest zajebisty w bezpośrednim starciu - poza tym jego dźwięk sieje popłoch !

lubisz zabijać na duży dystans polecam granie snajperem z PSG !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

ja grałem obydwoma brońmi, tylko, że famasem 60 dni , a mp7a1 - 7 dni razem.

Celniejsze jest zdecydowanie mp7a1

Mocniejsze (choć to kwestia gustu) famas.

Do mp7 nie musisz się aż tak przyzwyczajać

a do famasa trzeba, bo czasami ciężko opanować :D

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)