Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Vindictus na Win 7

Adonaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

zarejestrowalem sie na tym forum poniewaz mam cholerny problem z vindictusem na nowym kompie. poniewaz mam tutaj system Windows 7 profesional przypuszczam ze to jego wina z tytulu ze ten problem ktory mam na win 7 na win xp nie wystepuje.

A wracajac do tematu,

podczas logowania na stronke wpisuje id i pass i loguje sie ale po 1-2 sekundach mam komunikat "disconnected", gdy probuje odpalic gre z folderu wszystko idzie ok do momentu kiedy przychodzi czas podania danych, to znowu podaje id i pass i mam komunikat "currently under maintenance" mimo to ze akurat zadnej konserwacji servera nie ma....

w momencie kiedy wchodze na stronke i loguje sie tylko ze z systemu xp to tego problemu nie ma.

wylaczalem juz zapore i avasta i dalej nie pomaga.

macie pomysl co to moze byc? czy gdzies windows jakos samoczynnie blokuje akurat ta witrynke? czy to moze wina ip (bo korzystam ze swiatlowodu w bloku) bo ja odnosze wrazenie ze to tez ze strony nexona moze byc bo skoro sie loguje i zaraz disconnect to ktos mnie rozlacza i cofa do strony glownej.

prosze o pomoc

dodaje ze wlasnie sprawdzilem na kompie brachola gdzie tez jest windows 7 i tutaj dziala....wiec juz nie mam zielonego pojecia co to moze byc. czy moze mi dostawca neta w jaki kolwiek sposob blokowac ta strone?

Opublikowano

Skoro u twojego brata jest (Domyślam się, że ma taki sam internet więc to raczej nie dostawca skoro on ma) Odpal launcher jako Administrator ewentualnie przeinstaluj grę.

Opublikowano

nie nie nie brachol ma z tp ja mam z Jim-sat bo mieszkamy osobno. probowalem reinstal gry i uruchamianie jako admin i nie pomaga, wylaczanie zapory avasta i defendera tez nie pomaga, moze to jakis blad javascript?

sprawdzilem na tym starym kompie(na ktorym teraz jestem) smiga normalnie i gra i strona czy moze to byc wina internetu?? bo tu mam router i net z tp a tam mam kablowke z internetem i na swiatlowodzie i co najlepsze to jest zapisany net jako polaczenie publiczne a nie siec domowa czy to moze byc problemem??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ty grasz na vindictus US?

jesli tak to bedzie cie wyrzucac bo europejskie ip jest zablokowane

pobierz klienta EU

www.vindictus.nexoneu.com

Opublikowano

UP@

dodaje ze wlasnie sprawdzilem na kompie brachola gdzie tez jest windows 7 i tutaj dziala..

.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania... Brat zapewne też ma europejskie IP...

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...