Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Java 7

Minecraft22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnej specjalnej javy do minecraft'a.

Polecam po prostu tą najnowszą.

Jeżeli chodzi o minecraft do javy to również

polecam najnowszą wersje.

Nie ma nic takiego jak dopasowanie minecraft do javy

czy tez javy do minecraft'a

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Java 7 nie przeinstaluje ci Minecraft tylko Jave więc do save'ów nie musisz się martwić, a jakby co możesz sobie zrobić kopię zapasową .minecraft. A co do aktualizacji to poszukaj na komputerze Java Updater czy coś w tym stylu lub odinstaluj Jave całkowicie i zainstaluj:

http://www.java.com/pl/ (zrób coś od siebie i poszukaj linku do ściągnięcia aktualizacji, nie będę robił wszystkiego za ciebie). I jeszcze tak od siebię - aktualizacja Javy do 7 bardzo pomaga. Ja miałem max 30 FPS i to raz na 3 dni grania na 2 sekundy, a teraz mam nawet w wyrenderowanym terenie do 60/70!

Opublikowano

Ale jak instaluje java 7 to minecraft mi sie nie chce włączyć

Próbowałem to naprawić ale nie umiałem.Bo podobno java 7 sie rozpoznaje polecenia jako naprawa czy coś tam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurde.. Zrozumcie nie ma JAVA'y 7 !!!.. Najnowsza wersja wypuszczona przez producenta to JAVA 6 !!!..

Jak będziesz miał 6 to powinien Minecraft śmigać jak głupi :) ..

Taaaaaaaaaaa..........

Java 1.7.2 aka 7u2?!

Problem?!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

Na Javie 6 Minecraft dobrze chodzi, bez błędów. A co do tego, że nie możesz włączyć minecraft premium, to sciągnij ten launcher i sprawdź czy możesz się na stronie zalogować.

Launcher:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...