Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ram i program Everest

Sullyer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałem dokupić RAM, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Jaka tabelka odpowiada za to, jaki ram mam wybrać. Pomocy!

Opublikowano

weź lepiej starą pamięć i idź z nią do sklepu , najlepiej by było wziąć paczke i sprawdzać na miejscu czy zadziała nowa ze starą, bo raczej ciężko będzie ci zajść identyczną

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

weź lepiej starą pamięć i idź z nią do sklepu , najlepiej by było wziąć paczke i sprawdzać na miejscu czy zadziała nowa ze starą, bo raczej ciężko będzie ci zajść identyczną

Ja mam 2x 1GB ramu, chcę te gówniane ramy wywalić i kupić 2x 2GB, a nie wiem jak się do tego zabrać, żeby nie kupić szitu co mi nie będzie działać.

Opublikowano

everest ci nie powie ani nie podpowie w żaden sposób czy pamięci będą działać, trzeba to sprawdzić najlepiej wkładając je

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

everest ci nie powie ani nie podpowie w żaden sposób czy pamięci będą działać, trzeba to sprawdzić najlepiej wkładając je

Ale coś słyszałem, ze RAM pod MHz czy coś takiego się kupuje. Nie chce kupować w ciemno...

Opublikowano

to określasz na podstawie danych płyty głównej, tam masz napisane jakie dokładnie obsługuje pamięci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Weź nazwę płyty głównej, pokaż gościowi - doradzi Ci.. Kupuj z firm oryginalnych, takich jak GoodRam, Kingston

Mam na oku właśnie GoodRam, nigdy nie biorę lip. Emm i jeszcze jedno - nie chcę kupować w sklepach, tylko na allegro.

Opublikowano

sprawdzasz model plyty glownej, patrzysz w udfie jakie ma wejścia(ddr1,2 lub 3) i wtedy kupujesz np. 2x 2gb ddr 2 800-1000, jeszcze sprawdz czy duala masz, jak nie to kup sobie jeden klocek 4gb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...