Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sam usuwa mi się CoD MW3.

pankal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie - sam usuwa mi się call of duty mw3. Problem pojawił się wczoraj, a dokładniej jak z jednego konta zalogowałem się na 2. Na moim głównym koncie mam cod mw3, który mi się znudził. Drugie konto jest kolegi na którym jest black ops. Przypomniałem sobie hasło i zagrałem sobie w black ops po czym zalogowałem się na moje główne konto i cod mw3 nie było tzn. pobiera mi się 7 gb jakbym w ogóle nie miał cod mw3 na kompie. Pomyślałem sobie, że to zwykły błąd i zainstalowałem od nowa mw3. Dzisiaj tak samo. Wylogowuje się z głównego konta idę na zombie w black ops z kolegami na 2 koncie steam (kolegi), skończyłem grać, wlogowuję się na główne konto i znowu nie ma mw3 (pobiera się cała gra od nowa...).

Proszę o szybką pomoc ... (może da się przywrócić jakoś zawartość cod mw3?)

Z góry dzięki.

Opublikowano

dziwny blad. popatrz w folderze steama czy masz tam wpelni zainstalowanego coda mw3. byc moze dziwnym trafem cos ci usuwa coda (moze anty-vir?)

Opublikowano

Łacznie mw3 ma chyba 14 gb mi pokazuje 6,7 gb (jak jest odinstalowany tzn. po tym błędzie - nie instalowałem go juz od nowa bo czekam na odpowiedz...). A dlaczego niby anty wirus jak mi sie to zaczęło dziać akurat jak zalogowałem sie na 2 konto steam. Na pewno przyczyną jest właśnie to logowanie. Nie wierze w takie zbiegi okoliczności, że po 1 godz bycia na 2 koncie akurat by mi się to stało i jeszcze do tego sprawdzałem to 2 razy i 2 razy tak samo... ;/

Opublikowano

Niestety mw3 jest tak zjebany, że po przelogowaniu sie na inne konto MW3 się usuwa i musisz pobierać/instalować od początku cały multiplayer. Jest tak za każdym razem. Nie wiem czy jest jakiś sposób aby się od tego uchronic.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Na jakiej podstawie tak sądzisz ? lub z jakiego źródła masz takie informacje ?

Z własnego doświadczenia oraz na jakimś forum o Codzie była rozmowa na ten temat.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...