Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Prezent na Święta od Metina

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto jaki prezent dostałem od graczy na ukochanym S11

beztytuuwzd.jpg

Od dziś nie będe wyzywał nikogo od "lam" i "noobow" bo jak widzę to jest dobra obraza aby zbanować

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nie sadze zebys dostal za to bana, musiales komus napisac cos obrazliwego , czego nie pamietasz, wspolczuje ; P

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Może GM to fan Biebera , albo dziecko GMa grało :D, a tak na serio to ci współczuje, Team Metin2 bez komentarza, za takie coś dawać bany , a chińczycy lecą na farmbotach..

Opublikowano

Zycie ;d ja raz napisalem w dolinie jak padlem slowo kurwa i na drugi dzien juz na 3 dni byl nalozony ;d

Opublikowano

Moja przyjaciółka nie dawno dostała GM i dokładnie mówiła mi, jakie słowa są brane za obrazę. Za noob i lama, jak wspomniałeś, na pewno nie zostałeś zbanowany. Napisz do supportu, to Ci powiedzą, za co nałożyli blokadę na Twoje konto. Jaki problem? Nawet słowo "gej" nie jest brane pod obrazę.

Może GM to fan Biebera , albo dziecko GMa grało :D, a tak na serio to ci współczuje, Team Metin2 bez komentarza, za takie coś dawać bany , a chińczycy lecą na farmbotach..

Skąd wiesz za co dostał bana?

1298398982-U170772.png

Opublikowano

mi moją buffke też zbanowali... tylko do 28 a 26 mam zuo -.- a co jeszcze gorsze 4dni pd expa zostało...

a ban za logo gildi...

74479430438187277604.jpg

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dlatego najlepiej grać na zagranicznych globalach. Na PL same chamy i prostaki grają. GM są przeczuleni i za każdorazowe wykroczenie ban...

Przeczuleni? Są pewne zasady za które są przewidziane blokady konta. To, że Wy nie potraficie się dostosować i przestrzegać regulaminu, to już tylko i wyłącznie wasz problem.

mi moją buffke też zbanowali... tylko do 28 a 26 mam zuo -.- a co jeszcze gorsze 4dni pd expa zostało...

a ban za logo gildi...

74479430438187277604.jpg

I prawidłowo.

1298398982-U170772.png

Opublikowano

Moja przyjaciółka nie dawno dostała GM i dokładnie mówiła mi, jakie słowa są brane za obrazę. Za noob i lama, jak wspomniałeś, na pewno nie zostałeś zbanowany. Napisz do supportu, to Ci powiedzą, za co nałożyli blokadę na Twoje konto. Jaki problem? Nawet słowo "gej" nie jest brane pod obrazę.

Skąd wiesz za co dostał bana?

Niezła bajeczka - dobrą porę nawet wybrałeś.

Opublikowano

Dlatego najlepiej grać na zagranicznych globalach. Na PL same chamy i prostaki grają. GM są przeczuleni i za każdorazowe wykroczenie ban...

Bym se pograł, ale nie chce mi się tyle expić od nowa

Próbuje na litość wziąć ich. Czyli prawie nie możliwe

@Edit

Twoje zgłoszenie zostało przypisane przez nasz zespół do następnego poziomu support.

Wtf? To odpowiedz na moje prośby, wie ktoś o co chodzi??:P

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Pewnie pierwszy poziom to przyjęcie zgłoszenia a drugi to rozpatrywanie- nie wiem bo za moich czasow na PLu tak nie pisali, ale może nasza super znawczyni 'Baby Buns!' się wypowie bo w końcu jej koleżanka jest GM..

Opublikowano

Niezła bajeczka - dobrą porę nawet wybrałeś.

Heh, mam gdzieś czy mi wierzysz, czy też nie ;) Nie wiem co tu trudnego do uwierzenia, ale ok. Dzieci które miały GM max na privach. myślą, że owa ranga na globalu jest nie do osiągnięcia ^^

Pewnie pierwszy poziom to przyjęcie zgłoszenia a drugi to rozpatrywanie- nie wiem bo za moich czasow na PLu tak nie pisali, ale może nasza super znawczyni 'Baby Buns!' się wypowie bo w końcu jej koleżanka jest GM..

Znawczyni? -.- Ja jebie...

@Edit

Wtf? To odpowiedz na moje prośby, wie ktoś o co chodzi?? :P

Chodzi o to, że GM podbił zgłoszenie do SGM.

1298398982-U170772.png

Opublikowano

HaHaHa!! Ale zginłem gdy dowiedziałem się za co dostałem bana:

Oto co napisałem

16:43:49 xxBoBxx: Fuck! tygrys na buffie dropnal ^^

Mianowicie dostałem bana za: Obraze i wulgaryzmy

Ale po

1 - "Fuck" to angielski wulgaryzm, a ja na polskim dostałem za to bana

2 - Kogo ja obraziłem?? xD

a Szamanke, za to ze na niej dropnał tygrys

b Czy tygrysa że dropnał na Szamance

Za takie g*wno dostałem bana na Święta -.-

Dobry Support na s11 :D

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ja kiedyś grałem w metin2 i tam każdy się wyzywał GM też i nikt nikogo nie posądzał o nic ... ale chyba czasy się zmieniły i się dziwią dlaczego coraz mnie ludzi tam gra hehe

Opublikowano

Wulgaryzm to wulgaryzm. Nie masz co się żalić, trzeba było nie przeklinać, nawet w obcym języku.

Ty chyba na prawde nie rozumiesz, dostałem na POLSKIM SERVIE BANA ZA ANGIELSKIE SŁOWO

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ty chyba na prawde nie rozumiesz, dostałem na POLSKIM SERVIE BANA ZA ANGIELSKIE SŁOWO

To chyba Ty nie rozumiesz. Przekleństwo to przekleństwo, nie ważne w jakim języku.

1298398982-U170772.png

Opublikowano

No cóż.. Sami widzicie, że PL to gówno pod względem administracji oraz poziomu graczy.. GM zamiast zająć się banowaniem hackerów to wlepiają bany za głupie fuck czy coś... Teraz w metina gra się tylko na prywatnych serwerach albo na innych globalach np. US :)

Opublikowano

ban to ban :)

mojego kolegę już 2 razy zbanowali za słowo Fuck

Choćbyś napisał po chińsku i tak bana dostaniesz :) ;D

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...