Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]metin

BrakUm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hello . Dzisiaj z rana wchodzę na grę , 0 eq , zadnych KU .

Jak się zabezpieczyć ...

Chcę od nowa grać , i teraz pomocy , szukam wszystkich fireballi , antivirków itp ,, aby nie bylo kolejnego hack ... Sam nic nie bede sciagął

Opublikowano

zeskanuj sobie komputer lecz jest niestety wirus który ukrywa inne wirusy dla tego najlepiej bylo by wgrac system od nowa ale to powinno wystarczyc

zero haków

i niezaufanych stron.

gra tylko na polskim serwerze;]

Opublikowano

Hasło - hasło to podstawa : hasło musi być długie, litery nie powinny tworzyć wyrazów lecz stos " porozrzucanych " cyfr, liter.

Login : login inaczej ID powinno być zupełnie inne niż twój nick w grze, wiele osób popełnia właśnie ten błąd.

Nie ufaj stronom internetowym które oferują yang za darmo, ostrożnie ze stronami na których znajdują się hacki. Nie podawaj nikomu informacji związanych z hasłami, loginami bo każdego może pokusić.

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar używać antywirusa za darmo to w takim razie będziesz musiał pobierać nowego co 30 dni gdyż każdy darmowy antywirus działa jedynie 30 dni.

Opublikowano

wez pod uwagę że jezeli antywirus jest platny to musi się czyms roznic od tego darmowego poprostu jest lepszy. takze platny jest lepszy ale taki powinien avast wystarczyc

Opublikowano

Avast to syf... Często wykrywa zbyt wiele, miesza z plikami, fałszywe komunikaty etc. Lepiej używaj choćby jakiegoś płatnego nortona lub coś w tym stylu z warezu...

Opublikowano

wez pod uwagę że jezeli antywirus jest platny to musi się czyms roznic od tego darmowego poprostu jest lepszy. takze platny jest lepszy ale taki powinien avast wystarczyc

Avast? Chcesz żeby mu połowę podzespołów w pamięci wyjadło?

Szuka wirusa tam gdzie go nie powinno być.

Najlepszy to eset smart security.

Poszukaj se na wareach owego programu i znajdź key findera.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...