Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagii nostale.se

takitakitam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To koreański serwer. Wiesz, że to daleko, no nie?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

ja pierdole co za pojebane ludzie dajcie im bana kurwa bo nie wytrzymie kurwa mać ... Wejdź sobie kurwa na stronę Chińską i kurwa jakoś działa cymbały zajebane chociaż jest za granicą serwer w azji ja pierdole .. no nie wytrzymam kurwa mać ... gdzie jest kurwa mod ?

Wiesz, że przeklinanie na forum zabronione?

I na przyszłość jak chcesz poszukać moda polecam użyć magicznego przycisku "zgłoś"

haha xD

Opublikowano

ludzie ogarnijcie tam niema lagów tylko na tym serwie postacie walą powoli ale zato pet wali kilka razy szybciej!

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

ludzie ogarnijcie tam niema lagów tylko na tym serwie postacie walą powoli ale zato pet wali kilka razy szybciej!

To czemu ktos bil zlosniki o wiele razy szybciej niz ja?

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Miałem właśnie zakładać nowy temat bo do tej pory nie znalazłem z tym samym problemem co ja ;) Też mam lagi na nostale se. Ja rozumiem że jest duża odległość ale wcześniej grałem na 99nos (chińskie nostale) jak jeszcze istniało i nie miałem żadnych lagów. neta mam wystarczająco szybkiego więc skąd one się biorą?

Opublikowano

może tak... ja wiem ze postać bije wolniej niż normalnie jednak wszystkie ruchy jakie nią wykonuje są dość mocno spowolnione. jak nacisne C musze ok 4 sekundy czekać zanim mi postać usiądzie. gdy przechodze na inną mapę lub gdy używam skilla jest podobnie. jest to bardzo uciążliwe i wydaje mi się że zmiana ip nic mi tu nie da

Opublikowano

może tak... ja wiem ze postać bije wolniej niż normalnie jednak wszystkie ruchy jakie nią wykonuje są dość mocno spowolnione. jak nacisne C musze ok 4 sekundy czekać zanim mi postać usiądzie. gdy przechodze na inną mapę lub gdy używam skilla jest podobnie. jest to bardzo uciążliwe i wydaje mi się że zmiana ip nic mi tu nie da

Dawno nie grałem na se , ale wydaje mi się że tak już było

Nic nie poradzisz z tym

x

Opublikowano

Ludzie ja czasem nawet na pl'u mam lagi jak jest dużo wiary.

Nie ma powodów do krzyku i płaczu...

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...