Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SH/ TPh/ Skill speed czyli Hack na Destiny Last Chaos

ThripleBash

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze ja mam tego Windowsa 7 64 bit i mi nie chodzą hacki:(

Proszę o jakąś pomoc

Jeśli ktoś ma Windows 7 to niech po wypakowaniu kliknie prawym na RENAMEME.exe kliknie właściwości, przejdzie do zakładki "Zgodność" wybierze tryb zgodności z Windows XP oraz na dole zaznaczy "uruchom jako administrator" po czym należy kliknąć "zastosuj" i "OK" oraz uruchomić hacka. Powinno działać ;)

Opublikowano

Wielkie dzięki:)Działa Ale teraz mam nowego hacka jest nawet w nim opcja ze gdy ktoś wejdzie na radar hacki przestają działać a jak ktoś zejdzie znów powracają:)Jest również opcja samego sobie pobierania fiolek:)Tylko mam taki sam problem jak z tym hackiem:)Ten działa tym sposobem a mój nie:(

Opublikowano

A przy 8 nie wywali? Bo mi się zdaje że i tak wywali.... Podaj link do tego hack'a to ja go sprawdze i się okaże co to za cudo i czy działa...

Dobra ja zapewne mam to samo co on więc wrzucę ja....

Skan: https://www.virustotal.com/file/0ba02ae2ea4ef31853a04ac9614035203381224b79588014bffcccdb577c59aa/analysis/1327238098/

Pliczek: http://hotfile.com/dl/143186810/f3015e8/LC-BotHack.rar.html

Jest to Bot/Hack który znalazłem na forum z hackiem który mamy na forum. W ostatniej zakładce chyba jest opcja zmiany języka na polski ;) mi nie działa, więc wy sprawdzcie. Nie chciało mi się bawić z nim bo zależy mi tylko na SH i jeśli istnieje i działa to na Gold Hacku.

Opublikowano

Pobierz jeszcze raz, usuń poprzedniego. Ustaw tryb zgodności i auruchom jako administrator jeśli masz Windows 7. Wiecej raczej się nie da zrobić

Opublikowano

A na Viscie chodzi wam Bo mi nie :/

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

mi co nie działa ani na XP ani na Viscie niby robie tak jak pisaliscie i co bym nie zaznaczył i jak nacisne start ciagle to samo Send Error, jaka moze byc przyczyna tego ?;/

Opublikowano

Wlasciwosci ----> zgodnosc -----> win xp -------> zastosuj ------.>OK

powinno dzialac

No też nie działa tak jak powiedziałeś Nie reaguje w lc na ustawienia tego hacka

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Attack speed :

Uzdro i NS 5 i nie wywali

szelma 7 czasem 8 jak bedzie czesto wywalac.. na ósemce spokojnie mozna bic,

czarodziejka tez 8

Zaklinacz nie moze.

Tytana i Ryca nie sprawdzalem.

A chodzenie to nawet 17 mozna, radze max 11 gdyz ktos sie moze skapnac.

Jak wlaczyc skill hacka ? ustawiasz sobie wszystko : attack speed itd, potem zaznaczasz opcje skill hack i cisniesz start.

A co do teleportow : kliknijcie po 2 razy na teleport a jak nie idzie to zwiekszac albo zmniejszac Z o 1,2 punkty.

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...