Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaką postacią grać

SparX4421

Jaką postacią .  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? postaci? gra??

• Woj Body
      11
    • Mental
      5
    • Ninja Dagger
      2
    • Archer
      3
    • Sura Wp
      13
    • BM
      1
    • Szaman Smok
      0
    • Leczenie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo nie wiem jaką postacią grac chciał bym wbic conajmiej 60+bardzo szybko ;] zeby i zarobic dobrez yang na tej postaci + dobrze sie bawic ;]

Jeśli ktos wybierze zagłosuje to porszę pisać jak rozkładac na tej postaci.

Z góry dziękuje Bd Lajki za wypowiedz .

Opublikowano

jak szybko chcesz wbić lvl to polecam sure wp, ew. mentala.

polecałbym surke, bo ma i atak i defa.

skołuj buffa i będzie git.

Opublikowano

Ja polecam Ninje daggera. Wbrew pozorom bardzo szybko wbija sie ta postacia lvl poniewaz 15+ lurujesz na dzikusach a kolo 30 juz spokojnie idziesz na BO lurowac a tam bardzo czesto szukaja lura. A pozniej nic innego jak poliformia i do V2 :D

Opublikowano

Sura wp tylko wbijaj ku na bieżąco i spokojnie leci a jak nie chcesz ku to metal i ciszniesz jak sie na samym expie skupisz ;p

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Polecam ci surrkę WP, najbardziej uniwersalna postać, aury do defa i ataku, nienajgorsze skile atakujące. Napewno zarobisz nią sobie spokojnie, w pvp też sobie poradzisz jeżeli zrobisz rozproszenie.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz być bardzo dobry na wyższych lvl-ach w pvp, polecam Ci szamana Healera. Kosi jak mało kto :) Build : Przywołanie, leczenie. burzowy, zwinka, a potem już według własnego zakresu :) Exp też jest w miarę. Polecam Ci najpierw smoka zrobić, buffować do 30 i zmienić na healera. Na buffowaniu zarobisz trochę, potem z misji kasy wpadnie. U szamana heala, musisz mieć dużo defa i dobrego antyka (które są 2/3 razy tańsze od fms.).

Opublikowano

Proszę moda o zamknięcie tematu tego już była ''Kupa'' na forum

A osobiście polecam WP/Mental Exp

Body/Bm Pvp

sygna.png

Opublikowano

Bodego świetny drop zarobisz na Ku dobrze sie nim expi , ma dobre skille i jest dobry pod pvp.

Ew. Jakbyś kiedyś miał zachęte na inną postać to bodym możesz np.KU dropić albo jakieś itemki dla drugiej postaci.

Ew.Surę WP ale ja bym wolał Bodego

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zależy w czym masz największe doświadczenie... jak nie masz doświadczenia w danej postaci, to wiadome że Ci będzie lipnie szło, nawet archerem czy healerem idzie szybko wbić ten 60+.

Osobiście polecam bodziaka.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Build Uniwersalny :

Czarowane Ostrze -> Czarowana Zbroja -> Smocyzy WIr -> Uderzenie Palcem -> Strach -> Rozproszenie Magii

Build PVP :

Czarowane Ostrze -> Smoczy Wir -> Rozproszenie Magii / Uderzenie Palcem -> Czarowana Zbroja -> Uderzenie Palcem / Rozproszenie Magii -> Strach

Build PVM :

Czarowane Ostrze -> Czarowana Zbroja -> Strach -> Smoczy Wir -> Uderzenie Palcem -> rozproszenie magii

2:1 ( Int Wit ) potem zręczność

http://www.mpcforum.pl/topic/239321-pytaniesura-wp/

bierz wp

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Dlaczego nikt nie wspomni o tym że mental dobrze sprawuje się w expie jak i pvp? W brew pozorom mental jest kosą do pvp, dla mnie jest nawet leprzy od bodego i daggera ale z bm'em i tak się nie równa :)

kuzyk2.png
Opublikowano

Surka wp dobrze się nią expi praktycznie tak samo jak body'm czy mental'em jest tylko znacząca różnica eq i ku są znacznie tańsze dla wp ; )

Daj + dla cb to nic trudnego, a dla mnie znaczy wiele;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...