Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miecz Na 80lvl

miko544

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem czy z bojowego+9 ale z jakiejś broni na 65lvl+9 da sie zrobić na 75 czy 80lvl to sie robi w dolinie orków jak jest wejscie do Atlantydy jest taka Sura i u niej się robi włsnie te bronie i ulepsza KD potrzebne będą broń na 65lvl+9 2 Zwoje Błogosławieństwa i Strategia Kontraku czy coś takiego. Podobno jest 100%.

To działa na chińskim cliencie!!

30300.jpg

28842.gif

27220.gif

31667.png

Opublikowano

Z bojowego +9 robisz miecz na 80 lvl +0 tzn. syriusza.

Potrzebujesz strategie kontraktu to dropi gdzieś na atlantydzie i chyba coś jeszcze @up twierdzi że zwój błogosławieństwa, ja nie wiem więc nie będę wprowadzać w błąd.

To można zrobić tylko u tej sury w lewym dolnym rogu w dolinie.

Możesz też zrobić z partyzamy broń 2 ręczną na 80 lvl (nie wiem jak się nazywa).

I z tego co słyszałem może to się nie udać, ale jak narazie nie słyszałem żeby ktoś się żalił że mu się nie udało.

U tej sury możesz równiesz ulepszać KD z +3 na +4 i z +4 na +5, jeśli masz kd +0,+1,+2 to nie ulepszysz ich.

Mam nadzieję że pomogłem, jeśli tak daj 5.

@edit

aha i @up ma rację to działa tylko na chińskim cliencie i tak samo jak wkładasz kd +5 do broni / zbroi NA SPOLSZCZENIU ZAWSZE SIĘ NIEUDAJE tylko na pełnej wersji gry można.

Opublikowano

haha zal mi Up ^^ Nie da sie zamienic bojowego +9 na syriusza u kowala z dt ^^ Na PL jeszcze wgl. sie nie da .. Zeby zrobic syriusza :

- bojowy miecz+9

-Strategia Kontraataku

-Zwoje Bodzia x2

- 1 kk

Jak masz to all idziesz do surki pod atlantyda i ulepszasz ..

P.S : Nie moze spalic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...