Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Energy :)

Arturo1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was , jutro wybieram się z ziomem do klubu energy w Katowicach wyrwać laski i poszaleć , tak sobie myślę jakie wdzianko ubrać na siebie , takie ubranie żeby każda laska na mnie poleciała ... to co mam brać :

- białe nike (do chodzenia , jak na bieżnie) , jeansy wąskie bardzo sexi moim zdaniem.

i brać bluzę szarą z dwoma guzikami na górze dość fajna za 80 zł :)

Koszulkę szara z everlasta .

Czy może koszulę tradycyjna w niebieskie paski :)

Za dobre rady dam Lubie to :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

No to beka, chcesz wyrywać Dziewczyny na ciuchy ?, chyba głupszego pytania nie widziałem.

btw:

Wystarczy dobra koszula, normalne jeansy ( nie pier*lone pedalskie rurki ) i butki nike, adidas

ale i tak mam beke !

Opublikowano

No to beka, chcesz wyrywać Dziewczyny na ciuchy ?, chyba głupszego pytania nie widziałem.

btw:

Wystarczy dobra koszula, normalne jeansy ( nie pier*lone pedalskie rurki ) i butki nike, adidas

ale i tak mam beke !

Ubierz się w dresy to na pewno wyrwiesz , przecież liczy się pierwsze wrażenie , tzw: rurki bardziej pasują do tych nike niż szerokie dzwony , nie chce wygladac jak skate :) .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Jaja sobie robisz?

Do kościoła byś poszedł się pomodlić ,a nie tylko imprezy w głowie.

Btw

Ja bym radził koszule + rureczki i adidas ;) I GL :)

Opublikowano

@Up proszę cię daruj sobie takie teksty , mamy XXI wiek i należy się bawić puki młodym , za 2 część twojego posta jestem wdzięczny - glany:)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Pwn3d! Nie kumam co mają ciuchy do wyrywania lasek ? Chyba, że faktycznie wyrywasz je na jedną noc . Jak chcesz wyrwać fajną kobietę na dłużej to nie stawiaj głównie na ciuchy tylko na swoją prezencję . Tylko nie gadaj jej o metinach youtubach i kwejkach.

jqeuR.png

Specjalista
Opublikowano

Na pewno nie dres, w sensie everlasta, amstaffa itd. Wąskie spodnie i bluzka bez kaptura, ewentualnie z kapturem, ale letnia.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ah i prosić o rady w tym kraju ... prosiłbym userów poniżej 16 lat o nie umieszczanie tutaj swojego posta gdyż większość z was próbuje krytykować a nie radzić , reszcie dzięki już wiem jak wyjdę :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Obejrzyj sobie filmiki z energy 2000 i zobacz jak sie tam ludzie ubieraja. Moim zdaniem lekka wiocha isc do energy w dresie czy cos.

Najlepiej ubierz wąskie jeansy, najeczki i jakas koszule [ ale nie taka jak do garnituru ;p ]

lownfast

Opublikowano

Bluza z dwoma guziczkami na górze, czyli chodzi Ci pewnie o y-neck. Są bardzo fajne i modne ostatnio, do rurek pasują bardzo dobrze, ale najlepiej nic pod nią nie zakładać, chyba, że podkoszulkę która ma bardzo nisko kołnierzyk(żeby po rozpięciu guzików nie było widać koszulki). Możesz się tak ubrać, bo zwykła koszula jest do dupy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jeansy na impreze ?

lol ja bym nie mogl

tu nie o ubranie chodzi

mozesz sie nawet ubrac w rzeczy za 2 tys.

ale gdy masz twarz jak jola rutowicz to nic

Ci nie pomoze ;D taka moja rada i raczej prawda to jest

P.S nie sadzicie ze MPC schodzi na psy ?

tematy jakie gumki kupic, czy sprzedadza mi je,jak sie ubrac na impreze

Wy jestescie naprawde uposledzeni czy co ? ze nawet nie wiecie co na siebie wlozyc ?

jeszcze brakuje tematu jaki szlafroczek na noc mam ubrac, ktore kapcie wybrac

i co jest lepsze Battlefield 3 czy minecraft ... poprostu nie chce sie pisac

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

95209a691a593b232722112a5fff265c.png?big

Co za temat LoL przecież każdy ma własny styl ubierania się :D a ty chcesz laski na ubranie wyrwać kurwa jesteś normalnie :ninja: :ninja: (ninja !!!)

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

ubierz się tak samo jak do wywalania gnoju, czyli jakieś chujowe, stare, upierdolone spodnie, bluza dopasowana do spodni + filcaki, do tego nie myj się przez ok. tydzień i przed wyjściem nasmrodź się odorem kupy :)

Opublikowano

Przyznam to że dziewczyny lecą bardziej na " rurki " dżinsy niż na dresy skejt owskie ( szeroki ) , polecam te białe buty i szara koszulka

A szerokie stroje to do lansu;d( wolę takie )

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano
Spodnie - Męskie rurki, słyszałeś o takich? ...

Tak, ja noszę takie i jakoś większości normalnych dziewczyn(nie takich pustych lalek) się bardzo podobam :O

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Później płacz , że poszła do innego i się radź na forum ...

BTW. idź nago , zobaczą jeden szczegół , uznają że to jest śliczne i że jest śmieszne, już masz dziewczyne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...