Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pes 2012 czy Fifa 12?

umpa94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pewien problem.Otóż wyszły na naszą czarnuchę[Ps2]dwa giganty sportowe-FIFA oraz PES.

Poprzednie wersje Fify to jak powiedział Zderzak95 z YouTube 'odgrzewane schaboszczaki'.Oglądając gameplay PES'a zauważyłem coś więcej.Może grafika nie jest najlepsza,ale jest LM.Jest tam Wisła,która gra w Lidze Europejskiej.Jest tam APOEL Nikozja,którego nie ma w Fifie.Jest tam lepiej.Ale to tylko gameplay,sam pada do ręki nie wziąłem aby zagrać w oba giganty.

Miałem FIFA 10 i FIFA 11,które się niczym nie różniły.Jaką grę mi polecacie?Proszę oceniać OBIEKTYWNIE

edit:i nie przez pryzmat licencji.

2edit:biore pes'a

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Opublikowano

A czym się różnił pes 10 od 11 ? 11 była też szitem. Fifa podtrzymała poziom , a 12 to miazga. Możliwe , że są tam głupie błedy w nowym systemie kolizji ale gra się na pewno przyjemniej takie jest moje zdanie. :)

xxcafs.png
Opublikowano

Moim zdaniem najlepsza jest 2012 ]]

ale 10-11 się nic nie różnią tylko grafika została poprawiona i takie tam

wybieram 11

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Ale wybór jest między FIFĄ 12 i PESEM 12

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Opublikowano

Pes jest lepszy :D zależy kto co lubi ja od zawsze grałem w pes spróbowałem pare razy w <_< fife ale jednak dalej pozostaje przy PES <3 ! Pozdr. :D

Opublikowano

Panowie wyżej to powinni uważnie czytać, tutaj jest mowa o konsoli PS2!!! Fifa miażdży ale to na nextgenach albo PC

Fifa 12 też nie będzie się niczym różniła od poprzednich części na PS2, zmieniła się tylko pewnie szata graficzna oraz nowsze składy plus ew jakieś nowe zespoły i to wszystko bo o jakiś impactenginach na wersji PS2 to można zapomnieć. Z PES jest podobnie ew. może i dodali podobne sterowanie piłkarzem bez piłki jak na nextgenach bo to akurat raczej problem by nie był tak mi się wydaje.

Brałbym bez dwóch zdań PES'a który na ową konsolę zawsze wypadał lepiej, brak licencji to pikus :) zawsze można sobie samemu wszystko pozmieniać albo wgrać OF jeśli konsola obsługuje kopie gier ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Pes mi sie wydaje troche trudniejszy w trybie kariery FIFA fajna na single i z kolegami jak chcesz pograc a 12 miażdży

Bierz fife.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zdsecydowanie polecam PES'a w fifie jest cieżko z główki walnać a w PES'ie trzeba umieć i sie nauczyć ; ) wydaje mi sie że na tym polega gra a nie isc na łatwizne ; )

Opublikowano

@up:pes na ps2 jest lepszy niz fifa

fife mialem od 10 na 11 koncze bo nic sie nie dzieje a pes przynajmniej ma duzo podobnych opcji jak na silniejsze platofrmy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...