Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SurfaceMT2

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, start serwera został przeniesiony, na jutro z ostatniej chwili dowiedziałem się, że GA serwera ma problemy z internetem, no cóż ja nic nie poradzę, przykro mi, lecz myślę, że tym którym zależy, poczekają cierpliwie, teraz są również święta, więc jeżeli Wam się nudzi, możecie pomóc rodzicom w przygotowaniach.

Jeszcze raz bardzo, bardzo przepraszamy za problemy, możliwe, że uda się dziś włączyć,zresztą, zobaczymy co pokaże ironia losu.

Pozdrawiam Serdecznie.

Opublikowano

Nie będę wracał do starych czasów ... wszystko już dawno zostało wyjaśnione, miałem prywatną postać , przyznaje, lecz miałem do tego prawo. (Żadnego navi nie było )

Więc tak, na tym serwerze nie będę żadnym Game Masterem, nikim w tym stylu, po prostu normalnym graczem, więc naprawdę po co robisz te zamieszanie ?

Opublikowano

Powiedzcie mi po co wracacie do starych czasów ? i jak mam Wam odpowiadać na takie cholerne pytania ? Czy macie pewność, że nie będę miał eq od Admina ?

Eq nie będę miał, będzie to normalna, czysta gra ... zresztą przekonacie się o tym.

Czyli rozumiem, koledzy czyjegoś Admina, nie mogą grać na właśnie tego Admina serwerze, bo dostaną eq itd. ? mylicie się i to bardzo, ja akurat będę wiedział gdzie mam grać i co mam robić, mnie nikt pouczać nie będzie.

I dajcie przynajmniej Święty spokój, w te święta , bo naprawdę ...

Opublikowano

Nie będę wracał do starych czasów ... wszystko już dawno zostało wyjaśnione, miałem prywatną postać , przyznaje, lecz miałem do tego prawo. (Żadnego navi nie było )

Więc tak, na tym serwerze nie będę żadnym Game Masterem, nikim w tym stylu, po prostu normalnym graczem, więc naprawdę po co robisz te zamieszanie ?

The i tak Cie faworyzuje, ostatnio na jakimś serwerze hm.. antivi chyba gość mówił że dali Ci grać godzine przed oficjalnym startem...

Pff...

Opublikowano

Proszę Ciebie, nie pleć mi tu bajek, masz dowody ? jak masz to je przestaw, bo ja sobie takiej sytuacji nie przypominam.

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie Troche..To ze GorOnix wtedy tak dobrze mial nie znaczy ze teraz tez tak bedzie i ze to odrazu przekresla caly serwer. bedzie mial eq z navi no to poprostu dowidzenia ale po co przekreslac go na starcie?

Opublikowano

Już mówiłem kiedy start, niestety jutro , z względnych powodów, które przedtem przestawiłem, wystarczy cofnąć kilka stron.

Przepraszamy, i w takim razie widzimy się jutro ;-

Wesołych, miłych , spokojnych Świąt.

Opublikowano

Ludzie skończcie spam co bylo to bylo może teraz się wszystko zmieni ? myśleć zapowiada się dobrze... dajcie szanse a nie odrazu krytykujecie

Wiadomo co ze startem ^^?

Opublikowano

gavriel3 masz rację... Zaczyna mnie to wkurzać, ale skoro są takie przerwy to znaczy, że może warto czekać..

Wszystko okaże sie jutro

"rano"

,ale czy to

"rano"

nie będzie wieczorem lub następnego dnia czy potem znowu następnego dnia/....

Opublikowano

Powiem Wam tyle, ja nie mam zielonego pojęcia kiedy serwer wystartuje, Administrator serwera do mnie zadzwonił i powiedział że jutro, ale o której godzinie, nie wiem.

Nie będę oszukiwał, ale wątpię żeby jutro wieczorem serwer wystartował, przecież wigilia, rano albo niestety w niedziele, nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...