Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug? GameMode? Pomoc

MeffistoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na każdym, na którym nie ma permission chyba.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

To jest komenda jak każda inna wiec bez op lub perrmison odpowiedniego nie można.

Chyba że perrmison jest ustawione tak że gracze mogą używać tej komendy.

Cześć.

Opublikowano

To może ma zwykłego fly hacka?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Napisal ze

no chyba nie

znam gosca ktory na kazdym servie ma gamemoda wiec to nie Plotki

To sie go spytaj :)

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

Plotki, plotki i jeszcze raz plotki. Nie ma możliwości ustawiania sobie gamemode, bez OPa. Prawdopodobnie gracz, który Ci to opowiedział, miał włączone creative, bo być może serwer był ustawiony w taki sposób, że w ustawieniach serwera H@ nie ustawił blokady creative.

Wesołych świąt.

Opublikowano

ja chyba wem o co chodzi :) to nie danie sobie ale wywalanie z konta admina :)

Jesli administrator lub inna osoba ma gamemoda, a plugin do autoryzacji to AuthMe to wystarczy wejsc na jego konto z pirata, wcisnac klawisz odpowiadajacy za ekwipunek (E) i mamy okno z EQ z właczonym gamemodem. Mozna do woli wywalać itemy w stackach :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

To nie dziala co ty mowisz ; )

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

To nie dziala co ty mowisz ; )

To co terrain napisał działa, ale tylko na serwerach, jeżeli nie jest zablokowane wywalanie itemów przed zalogowaniem

@Topic w takim razie jak ten sposób nie działa, to:

a) ma układy z administracją

b)metodą prób i błędów dostaje się do konsoli administratora, daje sobie op'a i zmienia gamemode (mało możliwe, lecz wykonalne)

35353.png

18703.png

32266.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Racja to jest możliwe w 100% Sam jestem adminem na swoim serwerze i miałem takiego włama. Zagroziłem temu gościowi rosprawą w sądzie (ponieważ, coś takiego jest karane prawem) i dał spokuj zawsze tak groźcie, jeśli znacie się na konsoliserwera dedykowanego, możecie z jego nicku wyczytać jego ip kompa i iść z tym ip na Policję, oni podadżą adres gości a wy wyślećie list do niego że ma rosprawe w sądzie :)

Opublikowano

Racja to jest możliwe w 100% Sam jestem adminem na swoim serwerze i miałem takiego włama. Zagroziłem temu gościowi rosprawą w sądzie (ponieważ, coś takiego jest karane prawem) i dał spokuj zawsze tak groźcie, jeśli znacie się na konsoliserwera dedykowanego, możecie z jego nicku wyczytać jego ip kompa i iść z tym ip na Policję, oni podadżą adres gości a wy wyślećie list do niego że ma rosprawe w sądzie :)

Daty ...

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...