Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z pobieraczkiem otóż wysyłają mi listy grożąc mi . Szczerze to słyszałem ,że to tylko bujda,ale przy rejestracji użyłem fałszywych danych. Zagrozili ,że pozwą mnie do sądu o podszywanie się . Czy jest to możliwe z ich strony?

Opublikowano

Ja tam nie wiem ale napewno gów*** mogą ci zrobić skąd wiedzą ile masz lat ? co i jak ?

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Znaczy gówno mogą mi zrobić ,ale IP moje mają ;(

i co ci zrobia przyjda ci na chate i powiedza prosze dac nam pieniadze ?

jakby przyszli to bym zapakowal gowno od psa do jednorazowki dolal octu i wlozyl petarde i im to pod nogi wrzucil

Opublikowano

A takie straszenie jest zgodne z prawem bo wiem ,że napewno sporo dzieci się nabrało :/

Czy można im coś zrobić?

Opublikowano

A jak mogę konto skasować?

Ok dzięki all za odpowiedź. Nie przestraszyłbym się gdyby nie mail o tym ,że podawanie fałszywych danych jest karane ;)

Temat można zamknąć.

Opublikowano

Moim 2 znajomym (jak nie 3) przyszedł ten list i nie odpisywali, po prostu.

Ja jestem w tej samej sytuacji, bo też podałem fałszywe dane. To było dawno temu, jeszcze chodziłem do gimnazjum, no ale nie podałem prawdziwych danych tylko i wyłącznie dlatego, bo koło sali informatycznej pamiętam widniał taki obrazek, który informował o tym żeby w sieci ich nie podawać, tak się wyuczyłem i nie podałem. Do tej pory listu mi nie przysłali, a niby też moje ip mieli. Gdyby chcieli sprawdzili by sobie wszystkie dane i list przysłali.

Także nie przejmuj się, nie jesteś sam.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...