Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Małe PvP by Ninja Dagger 99 lvl :) Tiveria.pl

VolimTee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=7POdZItns70&feature=channel_video_title

Gildia FireDevilS to banda gówien, mocnych tylko w grupie, no lajfów - wyzywaja z powodu wstawienia ich pvp w tym filmiku. Szkoda słów na nich.(nie wszyscy) ale KrAcH, Barabosss, KosiorKox, Miszra - to chodzące gówna, ktore należy tępić.

Mam nadzieje, ze filmik sie spodoba ;p Pozdrawiam.
xnzn.jpg
Opublikowano

Aha... babka na pl'u mi po 17k walila 83 lvl bez kryta, wiec nie wiem czym sie szczycic na privku o.O

Super, tylko że na Tiveri maja Full Absy + Biolog + do tego Szansa na Odbicie Ciosu + Szansa na Blok Ciosu, więc zastanów się co piszesz ok ?

Filmik dobry, pvp też dobre i potwierdzam KosiorKox LAMA ;)

Opublikowano

Super, tylko że na Tiveri maja Full Absy + Biolog + do tego Szansa na Odbicie Ciosu + Szansa na Blok Ciosu, więc zastanów się co piszesz ok ?

Filmik dobry, pvp też dobre i potwierdzam KosiorKox LAMA ;)

To ty sie zastanow hajcie co piszesz, na privie to tydzien i masz takie konto, a na pl'u myslisz ze nikt nie ma absow? tylko na privach grasz? wejdz na pl'a i wez z jakims 'koxem' pvp to bedzie zmienial cale eq na abs;y na ciebie, i walnij mu chociaz 4k . Na pl'u nikt nie ma biologa, hahah ? Na privie nie miec biologa to lopatologia..., biolog co 5 minut i jazda, masz racje nikt na pl'u nie ma na odbitke ciosow, hahahaha, jednym zdaniem, osmieszyles sie

Opublikowano

To ty sie zastanow hajcie co piszesz, na privie to tydzien i masz takie konto, a na pl'u myslisz ze nikt nie ma absow? tylko na privach grasz? wejdz na pl'a i wez z jakims 'koxem' pvp to bedzie zmienial cale eq na abs;y na ciebie, i walnij mu chociaz 4k . Na pl'u nikt nie ma biologa, hahah ? Na privie nie miec biologa to lopatologia..., biolog co 5 minut i jazda, masz racje nikt na pl'u nie ma na odbitke ciosow, hahahaha, jednym zdaniem, osmieszyles sie

Hejtem to jesteś ty, jak na tiveri biolog co 5 min to pozdrawiam, w tydzień wbijesz na tiveri 99 lvl ? z eq +4/5/6 beka niezła, tak to jest jak ktos nigdy nie grał a gada, następny szczeniak.

Opublikowano

Ładnie ładnie ciagniesz ta ninja z chmurki

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Hejtem to jesteś ty, jak na tiveri biolog co 5 min to pozdrawiam, w tydzień wbijesz na tiveri 99 lvl ? z eq +4/5/6 beka niezła, tak to jest jak ktos nigdy nie grał a gada, następny szczeniak.

Hahahahahahahah, czlowieku, widze jestes takim dzieckiem, ze nawet ironii nie wyczuwasz, wspolczuje. Takie nol lajfy co ty co zycia nie maja to wbija nawet w 3 dni wiec nie gadaj, bo szczeniakiem to moze i ty jestes, ale zle cie rodzice wychowali

Opublikowano

Wedlug mnie slabo, jak up pisali na PL widzialem lepsze DMG, moj bracki wali wiecej skillami a ma zaledwie 86lv.

Filmik przecietny jak na privy.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Śmieszą mnie nie ktore wypowiedzi ;p Porównujecie priva do pl-a ;) Jaki to ma sens? Pokaż mi kogos kto przywali z 20k + w typka na pl-u z full abs i oddanym biologiem ;p. W 1 lvl moim mentalem wywalilem 29k krytykiem z duchowego, a w typa 50% abs tylko 4k? Za nim zaczniecie cos pisac to prosilbym o wymyślenie czegoś mądrego. Tiveria to nie priv, na ktorym w 3 dni dorobisz sie takiej postaci :) Bez biologa jestes nikim, a o eq wcale nie tak łatwo, więc ci ktorzy na nim nie grali, a mędrkują: siedzcie cicho jak nic nie wiecie na dany temat. Postac nie moja, tylko kolegi. Ja zrobiłem filmik bo lubie to robic, a takze dlatego, ze mnie poprosił.

tu macie filmik z pvp 2 w tamtym czasie, najlepszych wojów body. Każdy mial prawie full abs i biolog all skonczony. Który wali wiecej niż ja na privie? Żaden, wiec nie piszcie głupich komenatrzy, ze ja albo ten na pl-u wali wiecej niz ty na privie :P
xnzn.jpg
Opublikowano

Prownujemy priv do PLa bo faktem jest ze privy to dno a uswiadamiam ci ze na PLu robia lepsze rzeczy niz ty na privie i sie tym nie szczyca.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

Gra zarówno na pl-u jak i na privach sprawia przyjemność, tylko dlatego gram. Nie gram w metina tylko po to by być najlepszy i powywyższać sie nad innych.

Uważasz, ze priv to dno tak? Moze i ta, to twoje obiektywne zdanie i nie mam prawa temu zaprzeczac. Każdy lubi to co lubi, jednak skoro na privie bycie jednym z lepszych w pvp jest jakimś wyczynem to czemu by nie pochwalić sie swoimi osiągnięciami tam ? Nikogo przez to nie obrażam, a druga sprawa jest taka, ze lubie robic filmiki. Nie są one jakies ,,pro", ale sprawia mi to przyjemność i nagrywać bede :) Nie jestem osobą, ktora olewa slabszych graczy i traktuje ich jak jakies pionki. Na pl tez mam fajnego wojka, ktory jest na paru filmikach na moim profilu i zamierzam go rozwijac dalej, az bedzie najlepszą postacią do 75 lvl na serwie, ale gra na privach jest łatwiejsza, nie muszę wydac tysiecy na IS by w miesiąc miec 5x gorszą postać i eq niż to na privie. PL zabiera mnóstwo czasu, a priv jest jakby: "przełamaniem rutyny" zarabiania, expienia itp. na pl-u przez miesiące. ;)

xnzn.jpg
Opublikowano

Gra zarówno na pl-u jak i na privach sprawia przyjemność, tylko dlatego gram. Nie gram w metina tylko po to by być najlepszy i powywyższać sie nad innych.

Uważasz, ze priv to dno tak? Moze i ta, to twoje obiektywne zdanie i nie mam prawa temu zaprzeczac. Każdy lubi to co lubi, jednak skoro na privie bycie jednym z lepszych w pvp jest jakimś wyczynem to czemu by nie pochwalić sie swoimi osiągnięciami tam ? Nikogo przez to nie obrażam, a druga sprawa jest taka, ze lubie robic filmiki. Nie są one jakies ,,pro", ale sprawia mi to przyjemność i nagrywać bede :) Nie jestem osobą, ktora olewa slabszych graczy i traktuje ich jak jakies pionki. Na pl tez mam fajnego wojka, ktory jest na paru filmikach na moim profilu i zamierzam go rozwijac dalej, az bedzie najlepszą postacią do 75 lvl na serwie, ale gra na privach jest łatwiejsza, nie muszę wydac tysiecy na IS by w miesiąc miec 5x gorszą postać i eq niż to na privie. PL zabiera mnóstwo czasu, a priv jest jakby: "przełamaniem rutyny" zarabiania, expienia itp. na pl-u przez miesiące. ;)

Nie napisalem ze filmik jest zly, zrobiony jest nawet fajnie. I zeby byla jasnosc nie mialem na celu cie obrazic czy cos, to jest poprostu moje zdanie.

I na PL nie musisz wydawac kilku tys zl zeby byc dobrym ;) Wystarczy ze umiesz zarabiac i masz znajomych ktorzy ten zarobek odpowiednio "kupia" od ciebie. W PLa mozna grac nie wsadzajac ani grosza tylko trzeba ruszyc glowa :)

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

Nie napisalem ze filmik jest zly, zrobiony jest nawet fajnie. I zeby byla jasnosc nie mialem na celu cie obrazic czy cos, to jest poprostu moje zdanie.

I na PL nie musisz wydawac kilku tys zl zeby byc dobrym ;) Wystarczy ze umiesz zarabiac i masz znajomych ktorzy ten zarobek odpowiednio "kupia" od ciebie. W PLa mozna grac nie wsadzajac ani grosza tylko trzeba ruszyc glowa :)

Wiem, ze nie trzeba wydawac tysiecy by byc dobrym. Pisałem, ze bez wydania tysiecy na SM nie zrobisz postaci w MIESIĄC chociaz 5x gorszej od tej na privie ^^

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...