Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Yangi :)

wPoreNormalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Zadam z kolei nurtujące Was pytanie. Jak zarobić. Nie podawajcie mi zbędnych stron typu "22 sposoby na zarobek", czytałem już i dalej nie mogę zarobić.

Chciałbym poradzić się Was w jaki sposób najprościej zarobić na Monastyrze. Jak wiecie ceny zmalał przez rózne eventy, pomocników itp, a co za tym idzie brak Yangów na serwerze lub sknerstwo, ale nie do tego zmierzam.

Jak zarobić?! Mam woja 38lvl, mógłbym chodzić nim na metiny? Dropnie coś jeszcze? Potrzebuję pilnie ekwipunek na moją sure 41lvl. Nie mogę jej tak zostawić. Potrzebuję także na skille. Muszę dobić z M7 na G1. Tak więc, jeśli ktoś gra na monastyrze i wie jak zarobić, proszę bez wahania się wypowiedzieć. Będę wdzięczny.

kochamplastik.png
Opublikowano

Ja polecam sprzedawać ryby :) albo otwierać je i małże oraz dropek na przeklęta i na metiny można do m2 iść :)

Aczkolwiek myślę że chodzi Ci szybki i duży zarobek podobny do takich jak w niektórych tutkach :)

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

No i tu się zaczyna spam... Po co piszecie mi o rybkach? Jeśli dobrze wiecie, że potrzebuję eq! Dobrego eq, co stoi w granicach 1kkk-2kkk. Jedna rybka to 1.5kk, więc? Ok, małże. Zgodzę się. To może być dobre, ale czy aby na pewno bezpieczne? Czy warto narażać dobrą postać, z naprawdę dobrymi skillami na tak małym lvlu? Prosiłbym o wypowiedzi graczy, grających na monastyrze.

kochamplastik.png
Opublikowano

Trudno wyexpić postać 1-30lvl? Dokładnie 3h na full spotach BO, z zegarkiem w ręku liczyłem.

I dziennie około 5-10 małży, później sellanie małży lub otwieranie, ja ostatnio otwierałem i powiem Ci że wszystko zależy od szczęścia raz 10 małży i 4 perły a następnym 25małży i nic.

Naprawdę polecam Ci ten sposób.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ja na monastyrze stawiałem fb, bardzo dobry zarobek :)

Jestem ZA sam uzywam

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Masz woja 38 lvl. Zrób nowe konto, na innym e-mailu. Stwórz postać woja mentala, wbij mu 8 lvl a potem podexp tym wojem go do 20lvl na dzikusach, potem robisz mu eq i expisz sam. Przy ok 25lvlu zmień na body'ego i exp samemu dalej na dzikusach do 30 lvl'a. Stawiasz ładnie fishbota, najlepiej na ch2.

Zrobisz tak kilka kont i kaska leci. Z mojego przekonania lepiej sellać małże, na nie jest ciut większy popyt niż na zwykłe rybki.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Czyli rozumuję, że najlepszy sposób to bocik. No trudno, będę musiał jedynie zmierzyć się z kamieniami metin. Z doświadczenia wiem, że prędzej czy później dojdą do tego, że bocę, przecież kasa nie spada z nieba. Dziekuję wszystkim za wypowiedzi.

kochamplastik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...