Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] OrbitLegacy - Kopia DO ONLINE!

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza publiczna kopia DO ONLINE! Gra oczywiście różni się od pierwowzoru ale .. :)

Zalety?

- brak RSB

- brak EMP

- brak bonus boxów

- 1 statek

- 1 wielka mapa pvp

- 3 frakcje (mmo, eic, vru)

Rejestracja i logowanie:

- Klikamy Register, wybieramy firmę, pierwsze pole to twoja nazwa, drugie to hasło

- Logujemy się danymi podanymi przy rejestracji

Sterowanie:

- Kliknięcie prawym przyciskiem myszy: Namierzenie

- CTRL: Strzał

- ESC "Logout"

- ENTER: Czat

Download (oficjalny):

http://sandbox.yoyogames.com/games/191313/download

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=240d6d1d207d69c2e1f221a4c2aeaf93e4bc030863f8648bd7ee164f8a62c6df-1324489242

Jak dla mnie gra ma potencjał, twórca mógłby z niej zrobić całkiem niezłą grę online :)

Oby tylko BP się nie wtrącało ..

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP ty masz jakies urojenia w głowie xD @Topic narazie nudne ale jak doprscują to napewno bede wolał od tego BP ..

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

- brak RSB

- brak EMP

- brak bonus boxów

- 1 statek

To są zalety? Oo Każdy wie, że nowe DO do najlepszych nie należy, ale przez przesady, nie wszystko jest takie złe -.- nowy klient, wyglad alienow, empki, rsb a nawet profil pilota i nowymi wrotami jest bardzo dobrym pomyslem i nie mam nic przeciwko temu , urozmaica gre. Ale np lf4 , havoci jakies , nowe drony czy ulepszanie itemów to dopiero przegięcie.

Pozniej przetestuje.

Opublikowano

Mam konto na tym portalu i konto robione przez luncher gry.

Po klikaniu Register (oczywiście wypełniłem pola z loginem, hasłem i wybrałem firmę) nie ma reakcji przez 2 mi. Próbowałem się zalogować na passy z yoyo i z rejestracji przez lunchera i brak reakcji. DOdam że mam w lewym górnym rogu napis że połączono..

@EDIT

Po resecie gry wszystko działa

@ Chyba serwa co chwile off robią

-.-

Opublikowano

Pociągne ją zaraz i zobacze @Topic tak Brak stabilek i tego gowna to jest zaleta.

Edit Nie działa mi connection to server failed.

Opublikowano

a ja to nie ? ;)

a poza tym to nie jest zabronione. Po pierwsze nie ma regulaminu, a po drugie to sam admin powiedział ze on to nie BP.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...