Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głupie pytanie..

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wziełem od kolegi cs z pendriva. Wgrałem na komputer i wszystko mam tylko nie mam ikonki do csa żeby zagrać. Co teraz moge zrobić ? Prosze o odpowiedz z gory dziekuje i dam 5

Opublikowano

Zrobić skrót do gry, w docelowym wpisać na końcu :

hl.exe -game cstrike

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ikona jest w katalogu z grą, skrót zrobisz sam bez problemu

Zresztą możesz odpalać z hl.exe ja nie potrafisz robić skrótów, chyba że masz retiala wersje gry to z pliku cstrike.exe

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Klikasz na pulpicie prawym>utwórz skrót>przeglądaj (teraz wybierasz lokację pliku) i na końcu ścieżki dopisujesz hl.exe -game cstrike

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

wybieram lokalizacje plików np folder Cs . i Jak daje ten skrót to otwiera mi się ten folder w formie skrótu

Nie wiem czemu ale wogole nie mam tego pliku żeby zagrać. Kolega mial tyle ze na pulpicie.;/ i zapomnial mi go zgrać. Mogłby ktoś ten link przeslac w formie pliku ? dziekuje

Opublikowano

Ale on chyba od kolegi nie skopiował tego jednego pliku hl.exe co odpala grę , to wystarczy niech ci go wyśle i sobie go doda do pozostałych plików :)

Opublikowano

Bo nie zgrałeś wszystkich plików zapewne hl.exe wycięty był na pulpit jako szybki launcher.

Ja bym po prostu sprawdził jeszcze czy faktycznie wszystkie pliki skopiowane są prawidłowo.

Ewentualnie ten hl.exe skopiował jeszcze od kolegi.

sama nazwa wskazuje plik.exe to albo launcher albo plik do instalacji

więc bez niego nie uruchomisz gry lub nie zainstalujesz.

masz plik hl ale musi mieć on jakiś format.

.exe, .ini, .txt, .doc. itp

Opublikowano

a da się sciagnac ten plik czy nie bardzo ?

dobra poradziłem sobie z tym.. Tylko teraz jak właczam csa to pokazuje mi ze mam wpisać kod . O co chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...