Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Ostatnia raz ja

WielkiTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz zainstalowany explorer powyżej 6.

nie wiem jak odinstalować na win 7 ale na XP jest tak że pobierasz SP2 i już.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

uzywaj opcji szukaj ten temat był chyba 100000000000000000000000000000000000000razy poruszany na forum

@topic

format kompa cie uratuje

Szukam fajnej ekipy do wspólnej gry w CF chętnych proszę o pisanie na pw :DD.

Śmierć jest tylko początkiem...

Opublikowano

spróbuj usunąć explorera całkowicie ( panel sterowania > dodaj lub usuń programy > explorer > odinstaluj )

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

kurde koleś wkurzasz mnie już napisałem Ci już dwa razy żebyś spróbował odinstalować x-trapa i ściągnąć z neta i od nowa zainstalować a ty nic !

1377430129-U769346.png
Opublikowano

JaQu nie odzywaj się. ja mam tak odkąd zainstalowałem explorera. i nie pisz " zainstaluj operę " bo to nic nie da... tu nie chodzi o to jaka przeglądarka tylko explorer blokuje dostęp do aplikacji.

@top. Próbowałeś reinstall całej gry? Albo na inny Dysk Lokalny zainstaluj..

kurde koleś wkurzasz mnie już

ty mnie też ;) nie wiesz ocb. a piszesz

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@up Hmm człowieku ja się nie znam ? Już 5 osób pisało zainstaluj gdzie indziej lub przeinstaluj , nie jesteś na bieżąco nad problemem to nie udzielaj się .

@Top

Spróbuj może napisać do nich do supportu ze swoim problemem , oni będą najlepiej wiedzieć ;]

1377430129-U769346.png
Opublikowano

A ja mam taką rade dla ciebie jeżeli masz problem z x-trapem to nie bez powodu. Jeżeli masz IE 8/9 to nie odpali a Explorera nie da się odinstalować całkowicie panowie wielcy znawcy... Explorer po "odinstalowaniu" nadal jest zainstalowany tylko go nie ma w menu start... Profesjonaliści się znaleźli... A do tego jak używałeś Cheatów to możliwe że gdzieś w logach to jeszcze widnieje tak że przeczyść rejestr ew. ściągnij inny system lub service packa 2/3 jak chcesz oby nie było na nim IE8/9 bo nie pójdzie ci Cross ponieważ IE8/9 blokuje X-Trapa.

Opublikowano

Polecam SP2 , tak jak pisałem , miałem go i śmigało. teraz zainstalowałem explorer 8 i nie działa , więc ten sam problem.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...