Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Minecraft Klatkuje/Laguje

Koska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie na singlu i mi minecraft klatkuje pamietam jakis opti craft czy jakos tak ma ktos cos takiego prosilbym o takie cos co to optymilizuje moje parametry nie sa zachwycajece (laptop): Intel 2 duo 1,50 ghz 1,87 GB ram

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Opublikowano

Gram sobie na singlu i mi minecraft klatkuje pamietam jakis opti craft czy jakos tak ma ktos cos takiego prosilbym o takie cos co to optymilizuje moje parametry nie sa zachwycajece (laptop): Intel 2 duo 1,50 ghz 1,87 GB ram

Za mało RAMu zdecydowanie. Dokup co najmniej 1 GB. MineCraft na kompletnie najnizszych detalach + opticraft pojdzie z (moze) 15 fps (klatek na sekunde) przy 2GB

Oficjalny temat opti fine:

http://www.minecraftforum.net/topic/249637-100-optifine-hd-c-fps-boost-hd-textures/

Opublikowano

Za mało RAMu zdecydowanie. Dokup co najmniej 1 GB. MineCraft na kompletnie najnizszych detalach + opticraft pojdzie z (moze) 15 fps (klatek na sekunde) przy 2GB

Gadasz głupoty... :/ RAMu może i nie zamało, ale procesor słabiutki... :P nie wiem jaka karta graf. ale jeżeli laptop to pewnie słaba. Na laptopie nie masz co się spodziewać ciekawych wyników z klatkowaniem... Taki laptop nie za bardzo ogarnie. Ja mam Intel Celeron 1.79GHz 1GB RAM i karte Intel X3100 256MB i z modem OptiFine mam do 15-30FPSów max.

@up Dobrze radzi CCleaner przeczyści Ci lapka, a NOD32 jest lekkim antywirem i skutecznym sam używam. :)

@Offtop

WOJEK GOOGLE POMOZE

Zajrzył do słownika i zobacz jak się to piszę... WUJEK ! Nie lubię takiego czegoś takie podstawowe słowo... ;/

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...