Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mega problem + nagroda

Hearcik92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mianowicie chce sb kupic stroje na dr pepper i wszsytko gra tylko ze mam na bfh 2 konta i na jednym idzie je aktywowac a gdy loguje sie na drugie to nie ;// to chyba wina ze w MY account na dr pepper jak chce sb cos ze strojow wziasc to pisze Users ID= <moj mail z tego konta bfh na ktore nie chce stroi> a nie moge zmienic bo niewiem jak ;/ pomozcie bo robie wedlug intrukcji zeby byly i są ale nie na tym koncie co mają ;/ Nagroda do BF za 11zl Sms ; ]]]

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

Combat Arms Metin2 WarRock

Nie obchodzą mnie twoję + i -

100% 4fun 100% Good ; ))

Jesteś Polakiem Nigdy o tym nie zapomnij!!!!!!

Opublikowano

tak robię tak dokładnie!! chyba przy pkt4 dokladnie to robie tak 1.tworze konto 2.tam co i jak wybieram juz mi przechodzi na strone BFH i musze sie zalogowac i gdy loguje sie na konto te co chce miec te stroje to nic nie wyskakuje jest ciagle tak jak bylo a jak na te co jest mail w pkt4 to są one..... to jest EA/pogo mail czy cos i nawet jak twoorze inne konto innym mail i wgl to ten jest non stop ;/ i tylko na to konto moge miec stroje help!!!

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

google chrome robilem ale nie chodzi tyu chyba o przegladarke tylko o ten pkt 4 bo to dziwne ze na jedno kotn oidze a na drugie nie a w id users jest e mail na te co idzie wlasnie ; /

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

Jak Google Chrome to się nie dziwie xD Zrób to na FireFox

Bo Ja też tak miałem ale to wiesz co mnie to :D I robiłem na Google i miałem tak samo , ale zrobiłem tak na firefox było lepiej

Opublikowano

ok z/w sproboje

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

Masz zapamiętany login z pierwszego konta. Musisz się wylogować i wprowadzić dane do drugiego. Wydaje mi się że tu tkwi problem.

brumbrumg.jpg

Opublikowano

Battlefield Heroes and Dr Pepper have teamed up to bring you some awesome new content.

By redeeming codes from your Dr Pepper products, you can get access to special outfits for your Heroes. In addition to cool outfits, you can also get special content like screen shots and high-quality concept art from the game.

You can redeem your codes at the Dr Pepper si

na firefoxie to samo .... loguje sie na koncie i zamiast te stroje to ciagle to co powyzej

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

Nie mogę jakoś Cię zrozumieć.

Powiem tak.

Na 1 konto DR PEPPER możesz użyć 1 kod, ale na 1 konto BFH wiele kodów.

Jak wcześniej logowałeś się na 1 konto, a chcesz się zalogować na drugie to musisz kliknąć o TO:

53418265759720003552.png

A TO znajdziesz, gdy zaznaczysz sobie strój, który chcesz otrzymać.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Wyjście 1. Kiedy przekieruje Cię na główną stronę upewnij się, że jesteś zalogowany dobrym kontem (patrz góra strony), lub że wgl jesteś zalogowany.

Wyjście 2.Kiedy przekieruje Cie na stronę BFH wyloguj się na górze strony, wróć do strony dr pepper i znowu kliknij w link (Get Prize) po czym zaloguj się na górze strony kontem, na które chcesz ubranka. Pojawi Ci się strona główna, więc znowu przejdź na dr. pepper i znowu Get Prize.

Właśnie zrobiłem to z czym masz problem, ogólnie to albo jesteś ciągle zalogowany na starym koncie, na które dawałeś stroje, albo logujesz się do nie tego konta lub nie jesteś wgl zalogowany.

Domyślam się, że chodzi o to:

bfht.jpg

Opublikowano

To wez sproboj nowe konto na pepper ,

Gdy wybierasz stroj , nacziskasz get prize , logujesz , sie dajesz kod wciskasz sumbit , wyskoczy ci okienko gdzie masz przyciski reedem more codes, go to your account , iget prize

Naciskasz GET PRIZE , i powinno dalej dzialac

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

bfht.jpg

Jak masz takie coś, to najpierw wyloguj się w bfh. Potem wejdź na Dr.Pepper, wpisz kod, zaloguj się na ea w dr.pepper, get prize i jak takie cos ci wyskoczy to wtedy się logujesz na bfh i potwierdzasz odebranie stroju.

OndteAw.png
Opublikowano

probowalem i nic. .... sproboje jutro z innego kompa ; ]

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/490280-tut-aktualny-poradnik-jak-wykorzystac-kod-drpepper/

rób wszystko tak jak w tym poradniku

jak dojdziesz do 8 zdjęcia, to wpiszesz tam swoje dane na konto w BFH, do którego chcesz dać strój

jeśli sytuacja ze zdjęcia 8 zostanie pominięta i będziesz miał od razu zdjęcie 9, to w punkcie 4. na dr.pepper wybierasz LOG OUT.

wtedy wyświetli ci się po zrobieniu poprzednich punktów sytuacja ze zdjęcia 8.

jak klikniesz GET PRIZE ze zdjęcia nr.10, i cię wrzuci na stronę bfh, powinieneś mieć sytuację ze zdjęcia 11. Jak jej nie masz, to po kliknięciu GET PRIZE zaloguj się na to konto w bfh(jak cię rzuci na stronę bfh to ją zamknij i otwórz stronę główną), na które dałeś strój, i otwórz stronę:

http://www.battlefieldheroes.com/en/drpepper

i wtedy powinieneś mieć już normalnie strój do wybrania, klikniesz go i wybierasz postać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...