Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące botów od początkującego gracza.

VersacePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem początkującym graczem, zaczołem grać jakieś dwa, trzy dni temu, informacje czerpie głównie z tibia.pl. Chciałem zapytać jaki bot jest najlepszy z platnych botów, chodzi mi głównie o auto exp, zbieranie lootu i ewentualne odnoszenie go do depozytu jeszcze konsumpcja jedzenia by się przydala. Proszę o podanie jakiś informacji na ten temat ale przedstawić je w jakiś w maire czytelny sposób dla osoby początkującej. Prosił bym o jakiś płatny bot oraz bezpłatna alternatywe dla niego. No i tutaj jeszcze jedno pytanie: przykład wyszła teraz nowa wersja Tibi, np: Ng bot działa dalej czy po prostu mimo że oplacilem konto muszę czekać na nowa wersje, a dni premium upływaja? Z góry dzięki za odpowiedz, będą plusy.

P.S. Ewentualnie proszę o link do waypointów na trole pod AB' dla knighta (napiszcie do jakiego bota to jest).

:)
Opublikowano

Tibia Auto jest chyba najlepsza dla początkującego ... łatwo się połapać w TA.. praktycznie wszystkie funkcje ma (cavebot,auto fish,light,używanie potów,funkcja do wbijania m,lv,samo exuro'wanie się;D, i wiele innych)

Opublikowano

Zależy kim grasz jak knightem to naucz się obsługi tibi auto a potem blackd a jeżeli kimś innym to to co napisał @UP :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...