Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack

Kobu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich kto obejrzy ten post mam mianowicie pytanie czy ktoś ma trade hacka wiem że istnieją ponieważ jeden koleś mnie już tak zrobił i chciałby odpłacić temu kolesiowi za to proszę o link miałem takiego trade hacka ale niemiałem hasła do niego diosentmx czy jakoś tak z góry dziękuje

RdLc.jpg

Opublikowano

kamils31 podaj tego hacka na stronke ale z skanem wczoraj pobrałem podobny hack z wirusem

RdLc.jpg

Opublikowano

Idioci z was nie ma takich hacków jak trade, yang czy exp hack to bujdy nie ma nich i ten gosciu robi z was jaja ze ma HAHAHAHAHa

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Po 1 to jest trade hack i nie piepszcie ze nie ma........Yang hack jest teoretycznie nie mozliwy do stworzenia, jedynie mozna zmienci informacje wlamujac sie na serwer gry ;]......Jednak to tez graniczy z cudem ^^

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Zgadzam sie jest Trade hack tylko on kosztuje podobno 100euro( nie jestem pewien ale tak gdzies słyszałem) ! Jak był do sciągnięcia to ile by było oszustów w tej grze jeden po drugim.. A tak to nie jest ich tak duzo!

Opublikowano

@ Offtopic Dragon33 popracuj nad ortofgrafią

a co do tematu to musisz zapłacić około 100euro za trade hacka albo mieć 1000 postów i zostać vipem na hiszpańskim forum nie będę podawał linku bo będę miał warna ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...