Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Rozmowa na Metin2 [Glador]

3moBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj miałem niezły ubaw ;) Ja sobie siedzę na spocie BO i gościu przyszedł i co chwile padał od BO i to jeszcze na privie -,- ale do rzeczy . Kiedy napisałem do niego 'nooob' bo padał cały czas to On mi wyjeżdża , że mam do niego na skype zadzwonić itp. że on chce ze mną solo w realu . Że dostane wezwanie do sądu za nazwanie go pin*ą bo mnie wkurzył bo zaczął jechać po mojej matce itp . Haha . I tak przez 15 min w kółko to samo pisał :) Powiedzcie mi co sądzicie o takich ludziach . I w ogóle metin 2 schodzi na dno . Mam serdecznie dość takich ludzi . Aa i wiecie co do mnie jeszcze pisał ? Że siedzę cały dzień przy kompie i nie mam życia to już mnie kompletnie rozwaliło co jest najlepsze , że przy kompie dziennie siedzę może z 2 godz . A większość czasu coś oglądam lub pisze na forum . :) Pozdrawiam Maciej

Opublikowano

Powiem ci tak mnie też tacy ludzie za bardzo wkurzają.Niedość ze ciebie nie znają to jeszcze ci pisza takie rzeczy.Powiem tak metin2 kiedys był fajny ale odkąd zaczeła się mania wbijania levela to już grać się nie da.

mca.png

mca.png

Opublikowano

Chodzi o to , że rozmowy na Metin 2 robią się coraz gorsze . Dzieci ubliżają twojej matce itp . ... Mówią , że wezwanie do sądu , że piszą na forum i dostane bana i wgl . Albo ten chciał ze mną umówić się na solo w realu no wybaczcie ...

Opublikowano

Według mnie metin2 zmienia się na tibie niestety.Jedyna gra którą dzieci nie potrafią grać jest World of Warcraft lub Lineage2

mca.png

mca.png

Opublikowano

@2x UP

A niby z czego to wnioskujesz ? Ja napisałem , że noob - nie umie grać . To On zaczął jeździć po całej mojej rodzinie co miałem nic mu nie odpowiadać jak cały czas pisał cytuję : haha dziecko nie umie odpowiedzieć ...

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu też tak zareagował ale bym mu napisałe żeby się uspokojił bo nie zna moich rodziców ani rodziny

mca.png

mca.png

Opublikowano

moje zdanie na ten temat jest takie ,ze dzieci nie mozna zaczepiac bo zaraz zacznynaja kopac wierzgac i szczekac... Metinem zawladnely dzieciaki ..

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...